De Vree Makelaardij, makelaar Spijkenisse en omgeving

Kennis en ervaring met persoonlijk aandacht

Verkoopmakelaar

Zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle verkoop. Bij ons staat daarvoor een toegewijd team klaar om u door elke fase van het proces te begeleiden. Met onze expertise, flexibele inplanning van afspraken en onze persoonlijke benadering, kunt u met vertrouwen uw woning op de markt brengen. Hierbij laten wij geen kans onbenut om u de beste verkoopervaring en -resultaten te bieden.

Aankoopmakelaar

Vergroot uw kansen op het vinden van uw ideale woning met onze hulp. Dankzij toegewijde begeleiding, uitgebreide marktkennis en geavanceerde tools, zorgen we ervoor dat geen enkele kans onbenut blijft. Of u nu op zoek bent naar uw eerste huis, of een volgende stap overweegt, wij staan voor u klaar om u te helpen om uw droomhuis te bemachtigen.

Taxateur

Laat de waarde van uw woning of toekomstige woning vakkundig vaststellen door onze ervaren en gecertificeerde taxateurs. Bovendien is ons team niet alleen lid van de NVM, maar ook ingeschreven in diverse registers waaronder de NRVT. Daarnaast, kunt u erop rekenen dat u een rapport ontvangt dat niet alleen grondig en nauwkeurig is, maar ook door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

De Vree Makelaardij Spijkenisse

Makelaar en taxateur in Spijkenisse en omgeving, Het De Vree Makelaardij kantoor in Spijkenisse is gelegen in de Wijk Schenkel in Spijkenisse met uitzicht op de Oude Maas.

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vrij : 09.00 – 17.30
zaterdag : 10.00 – 13.00
alle avonden: op afspraak

Persoonlijk contact

Al ruim 25 jaar, sinds de oprichting van ons kantoor in Spijkenisse, zet De Vree Makelaardij zich onophoudelijk en met passie in om u bij te staan. Daarbij, of het nu gaat om het vinden van uw nieuwe thuis, het succesvol verkopen van uw huidige woning, of zelfs het accuraat taxeren van onroerend goed, wij staan altijd voor u klaar. Echter, ondanks de voortdurende digitalisering en onze geavanceerde online diensten, blijft persoonlijk contact centraal staan in onze aanpak. Tenslotte, ons doel is vanaf het begin helder geweest en zal dat ook in de toekomst blijven: u de beste service bieden gecombineerd met een oprechte focus op persoonlijk contact.

Kwaliteit als traditie

Bij De Vree Makelaardij is onze aanpak daarom gebaseerd op een combinatie van expertise, ervaring en betrokkenheid, waarmee we elke kans op de woningmarkt optimaal benutten. Door de tijd te nemen om u persoonlijk te leren kennen, kunnen we resultaten leveren die zijn afgestemd op uw unieke situatie en behoeften. U bent hier geen nummer, maar een essentiële partner in ons proces.

Lees meer over ons

Uw makelaar in Spijkenisse en omstreken

Als familiebedrijf en met een hecht team weet De Vree Makelaardij IQ en EQ te combineren. Wij maken daarom een bewuste keuze voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Zo besteden wij veel aandacht aan onze opdrachtgevers en aan de potentiële koper, om als makelaar het beste resultaat voor onze opdrachtgever te behalen. Met een goed gevoel voor beide partijen.

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat wij de markt kennen in de gebieden waar wij werken. Daarbij houden wij ook rekening met de eventuele reistijd. De meeste woningen verkopen wij daardoor als makelaar in de volgende gemeente:

Buiten deze plaatsen werken voornamelijk in een straal van ca. 20 km van ons kantoor in Spijkenisse. Echter maken wij af en toe in overleg een uitzondering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw (toekomstige) woning te bespreken.

.

Bij De Vree Makelaardij kunt u er zeker van zijn dat de kennis aanwezig is. Niet alleen zijn de makelaars ingeschreven bij Vastgoedcert en NRVT, maar ook kunt u er zeker van zijn dat de makelaar uitgebreide kennis heeft van zaken zoals publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing, verkoop en verhuur. Bovendien zorgen wij ervoor dat deze kennis actueel blijft. Dankzij doorlopende cursussen en opleidingen houden wij onze expertise niet alleen op peil, maar streven wij er ook naar om ons continu verder te ontwikkelen en te verbreden. Op deze manier zorgen wij voor een optimaal resultaat bij de verkoop van uw woning of de aankoop van uw nieuwe woning.

Ten eerste, de NVM staat bekend als de grootste branchevereniging in de makelaardij en heeft bovendien 125 jaar ervaring opgebouwd. Wanneer je een woning koopt of verkoopt, dan wil je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Daarom, als je kiest voor een NVM-makelaar, dan kies je niet alleen voor deskundigheid, maar ook voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Immers, een NVM-makelaar is niet zomaar een makelaar.

Waarom een NVM-makelaar?

  • Allereerst kan een NVM-makelaar optreden als verkoopmakelaar of als aankoopmakelaar.
  • Daarnaast houdt een NVM-makelaar zich aan de NVM-Erecode. Daardoor heb je de garantie op de kwaliteit van de dienstverlening.
  • Bovendien zijn NVM-makelaars deskundig en hebben vele diploma’s en certificaten. Zij houden hun kennisniveau hoog door permanente educatie.
  • Dankzij allerlei tools en een rijke database kan een NVM-makelaar precies bepalen wat een huis echt waard is.
  • Brengt jouw huis extra onder de aandacht bij een omvangrijke groep potentiële kopers via het uitgebreide netwerk van meer dan 4.500 NVM-makelaars.
  • Kent de lokale woningmarkt als geen ander en heeft daardoor snel zicht op nieuwe woningen die op de markt komen.
  • Is bekend met alle juridische aspecten en neemt daarmee alle complexe documentatie voor je uit handen, zodat ze je volledig kunnen ontzorgen.
  • Kan je adviseren over het verduurzamen van je woning.

Neem contact met ons op.

Email: info@devreemakelaardij.nl
Telefoon: 0181 – 61 19 19

Of kom langs op ons kantoor in Spijkenisse:
De Zoom 3 (Maasboulevard)
3207 BX Spijkenisse

Chat on WhatsApp