Funda HoofdpaginaMet zoveel huizen die te koop staan kan het lastig zijn om de juiste woning te vinden. Zeker als u al een aantal woningen op Funda tegen bent gekomen die aan uw wensen voldoen. Hoe u eenvoudig met de hulp van Funda uw droomhuis kunt vinden leggen wij u graag uit.

De hoofdpagina van Funda

Op de hoofdpagina van Funda ziet u rechts boven 2 knoppen staan. Inloggen en registreren. Als u nog geen Funda account heeft, heeft u ook de mogelijkheid om in te loggen als Facebook gebruiker. Nadat u bent ingelogd veranderen de opties in de balk.

Funda balk na inloggen

Als u zelf uw huis bij een NVM makelaar te koop heeft staan kunt u door op “Mijn huis” te klikken uw eigen woning vinden. Hier kunt u bijvoorbeeld zien hoe vaak uw woning is gevonden en bekeken. Als koper is vooral de optie bewaard interessant. Hier kunt u woningen opslaan om ze later eenvoudig terug te vinden.

Woning op Funda

Uw droomhuis op Funda

Als u een woning op Funda tegenkomt ziet u rechtsboven de foto’s 2 knoppen staan. Door op bewaren te drukken komt de woning in uw lijstje met bewaarde panden te staan. Hierna veranderd te balk in een “hartje” en een blok met “mijn notitie en score”. De woning is hierdoor sneller terug te vinden.

Funda bewaar en notitie balk

Score en notitie’s bijhouden van de woning

Score en notitie vak op FundaAls u nu op “Mijn notitie en score” klikt verschijnt er een nieuw venster. Hier kunt u “scores” aan de woning geven. In de vorm van sterren kunt u, naast de algemene indruk van het huis, de woning op verschillende punten beoordelen. Hierdoor heeft u een eenvoudig overzicht van verschillende kenmerken van het huis.

  • Keuken
  • Badkamer
  • Tuin
  • Prijs
  • Ligging
  • Oppervlakte

Mijn notities

Funda volle score en notitie

In het notitie vak kunt u bijhouden wat u het meeste aanspreekt van de woning, of wat de eventueel minpunten zijn van de woning. U kunt nu de aantekeningen opslaan en verder gaan met de zoektocht. Of gelijk een bezichtiging inplannen met de makelaar.

Eenvoudig overzicht

Bewaarde woningen Funda Onder elke woning die u bewaard heeft staat nu prominent de notitie en de algemene score vermeld. Om de volledige score weer te geven hoeft u alleen maar op de + te klikken.

Hierdoor wordt het overzicht bij bewaarde panden veel duidelijker.

 

Droomhuis gevonden?

Als u uw droomhuis eenmaal heeft gevonden is het verstandig om na te denken over een NVM aankoopmakelaar. Wij helpen u graag bij de begeleiding van de aankoop. Eerst uw huidige woning verkopen? Lees dan wat wij als verkoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

Similar Posts