Frans Halsstraat 67 te Spijkenisse

Verkocht

Woonoppervlakte: 56 m²
Bouwjaar: 1964
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

VerkoopmakelaarAankoopmakelaar
Aan weerszijden vrij gelegen 3 kamer appartement (voorheen 4) op de eerste woonlaag. Dichtbij uitvalswegen zoals de A15, openbaar vervoer (metro) en winkels, scholen en natuurgebieden op loopafstand. De woning bevindt zich op de eerste woonlaag met vrij uitzicht aan weerszijden, dubbele beglazing, balkon en een berging op de begane grond.

De wijk Schiekamp kenmerkt zich door een mix van eengezinswoningen en appartementencomplexen met overwegend koopwoningen. In de wijk zijn vele aanpassingen gedaan met betrekking tot de infrastructuur waardoor er veel ruimte en gratis parkeermogelijkheden aanwezig zijn. Daarnaast is de wijk gelegen tegen het stadsrandpark Hartelpark, deze groene buffer tussen de woonwijk en het industriegebied bestaat uit 2 delen met verschillende stijl en zorgt voor een rustige woonlocatie. Vanaf dit appartement loopt u zo het bosachtige gedeelte van dit park in.

Appartement:
entree, hal van waaruit respectievelijk toegang tot de slaapkamers, ruime woonkamer(1 slaapkamer is bij de woonkamer getrokken, eenvoudig terug te brengen) welke is voorzien van een plavuizenvloer en een allesbrander. Dichte keuken welke is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap en een combi-magnetron. Badkamer welke is voorzien van een douche en een wastafel.
Twee slaapkamers aan de voorzijde waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het balkon. In de kast op het balkon zit de CV installatie.

Het appartementen complex is voorzien van een afgesloten entree, trappenhuis en ook de bergingen bevinden zich gelijkvloers.

Het complex is rond 1964 gebouwd en gelegen op eigen grond.

Vermeldenswaardig:
– Afgesloten entree;
– Voorzijde hard houten kozijnen met enkele beglazing;
– Achterzijde kunststof kozijnen met dubbelglas;
– Bijdrage V.v.E. bedraagt € 145,00 per maand;
– Eigen grond;
– Eigen cv installatie (2018);
– Eigen berging in onderbouw;
– Fraai uitzicht;
– Gunstige woonlocatie t.o.v. winkels en uitvalswegen.