Uw makelaar in Rockanje

Locatie, locatie, locatie. Kies een makelaar die in Rockanje woont.

Niet voor niks is Rockanje in trek bij grote groepen mensen. Of het nu de prachtige natuur is of de “magische” modder, van heine en verre weten mensen dit prachtige dorp al eeuwen te waarderen.

Vandaag de dag staat Rockanje vooral bekend om zijn stranden, bossen en duinen. In combinatie met de bereikbaarheid en ontsluiting is het de ideale woonlocatie. Zoals wij zelf dagelijks mogen ervaren.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Rockanje

Serieuze zoekers*

Door de grote lokale kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de verkoop van uw woning in Rockanje. Met succesvolle transacties in het verleden bij zowel verkopen als aankopen hebben wij dit al meermaals aangetoont. Doordat uw makelaar zelf ook in Rockanje woont is ook de lokale kennis en ervaring aanwezig. Ons kantoor in Spijkenisse zorgt er daarnaast voor dat wij bij de verkoop van uw woning een zeer groot bereik hebben. Dit levert dan ook het beste resultaat op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken voor Rockanje. (01-12-2018) Serieuze zoekers zijn zoekers die recent een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen. Het werkelijk aantal zoekers ligt veel hoger maar bevat ook de kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een woning.

Super makelaar persoonlijk contact en uiterst deskundig, hebben ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis waardoor deze ook snel verkocht was. Een absolute aanrader!

Fam. Kiers

Verkoper, Alardusdreef Rockanje

Verkoopgesprek

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken. Een verkoopgesprek is volledig kosteloos.

Maak een afspraakMeer info

Vraag direct uw vrijblijvende verkoopgesprek aan.

Pin It on Pinterest