Uw makelaar in Rockanje

Wij zijn u graag van dienst bij de verkoop van uw woning in dit prachtige dorp.

Niet voor niks is Rockanje in trek bij grote groepen mensen. Of het nu de prachtige natuur is of de “magische” modder, van heine en verre weten mensen dit prachtige dorp al eeuwen te waarderen.

Vandaag de dag staat Rockanje vooral bekend om zijn stranden, bossen en duinen. In combinatie met de bereikbaarheid en ontsluiting is het de ideale woonlocatie. Zoals wij zelf dagelijks mogen ervaren.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Rockanje

Serieuze zoekers*

Door de grote lokale kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de verkoop van uw woning in Rockanje. Met succesvolle transacties in het verleden bij zowel verkopen als aankopen hebben wij dit al meermaals aangetoont. Doordat uw makelaar zelf ook in Rockanje woont is ook de lokale kennis en ervaring aanwezig. Ons kantoor in Spijkenisse zorgt er daarnaast voor dat wij bij de verkoop van uw woning een zeer groot bereik hebben. Dit levert dan ook het beste resultaat op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken voor Rockanje, het totaal aantal zoekers is 45.831 voor dit gebied. (20-07-2018) Serieuze zoekers zijn zoekers die recent een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen.

Super tevreden met de vree makelaardij. Je word goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken, je kunt ze ook altijd bereiken en doordat het een ‘klein’ bedrijf is, weet iedereen precies wie je bent en waar je het over hebt. Wij zijn dik te vrede en kunnen deze makelaar aan iedereen aanbevelen!

Fam. Jerphanion

Tevreden verkoper

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken. Een verkoopgesprek is volledig kosteloos.

Maak een afspraakMeer info

Vraag direct een vrijblijvende verkoopgesprek aan.

Pin It on Pinterest

Share This