Veerman 80 te Spijkenisse

Vraagprijs: € 225.000 kosten koper
Woonoppervlakte: 115 m² Perceeloppervlakte: 114 m² Bouwjaar: 1980 Kamers: 4 Slaapkamers: 3
Bezichtiging aanvragen

Ruime en goed onderhouden middels aanbouw en dakkapel vergrote (hoek)eengezinswoning grenzend aan openbaar groen en waterpartij en een diepe achtertuin op het zuidwesten, balkon/terras aan de voorzijde en gebruik van een stenen berging aan het begin van de straat. Een en ander is gelegen aan een doodlopende straat op een rustige, prettige woonlocatie met ruimschoots parkeermogelijkheden en alle voorzieningen van het dorp/centrum om de hoek. Aan de rand van de Gildenwijk combineert deze woning voorzieningen op loopafstand zoals onder andere stadscentrum Spijkenisse, metrostation centrum en uitgaansmogelijkheden met een groene leefomgeving met diverse scholen en speeltuinen.

Begane grond:
entree, nette hal met garderobe mogelijkheid, keurig betegeld vrij hangend toilet met wasbak, meterkast en trapopgang. Door middel van uitbouw/serre vergrote tuingerichte woonkamer met dubbel openslaande deuren naar de zonnige achtertuin en een trapkast. De half-open keuken in u-opstelling bevindt zich aan de straatzijde en is voorzien van gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven.

Eerste verdieping:
overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan één met 2 dakramen en diverse bergruimtes. Door de rechte gevel aan de voorzijde en de deels rechte gevel aan de achterzijde van de woning is hier opvallend veel m² gebruiksoppervlakte. Geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en een vrij hangend toilet.

Tweede verdieping:
overloop met opstelling combiketel (2009), mechanische ventilatie unit, wasbak en een deur naar balkon/terras aan de voorzijde van de woning. Tevens op deze overloop de wasmachine en droger aansluiting en toegang tot de ruime, lichte 3e slaapkamer. Aan de achterzijde is een dakkapel voorzien van elektrische rolluiken over vrijwel de volledige breedte geplaatst.

Bijzonderheden:
– woonkamer van c.a 35 m² vergroot door middel van de aanbouw/serre (Aanbouw circa 2,5 meter);
– grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met Hr++ glas;
– nieuwe groepenkast 2009;
– schuur 2009,
– serre 2014 geplaatst en onderheid;
– dakgoten achterzijde 2019 vervangen;
– voegwerk achterzijde vervangen;
– gelegen op 114 m² eigen grond;
– gelegen aan een doodlopende straat;
– stenen berging een stukje verder in de straat en een houten berging in de achtertuin.

Vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan.