Otto Verdoornplaats 72 te Rotterdam

Verkocht

Woonoppervlakte: 80 m²
Bouwjaar: 1967
Kamers: 4
Slaapkamers: 2

Verkoop ook met online bieden

Ruim voormalig 4 kamer appartement gelegen op een unieke locatie. Met vrij uitzicht op het Prinsenpark en met het Kralingse bos op loopafstand combineert deze unieke locatie het wonen in de stad met een oase van rust.
Het appartement is gelegen in de gewilde woonwijk Het Lage Land met alle denkbare voorzieningen zoals scholen, winkels en het openbaar vervoer in de directe nabijheid.

— Bezichtigingen —
Bezichtigingen zijn mogelijk op woensdag 13 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur en vrijdag 15 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur. In verband met de corona maatregelen dient u wel een afspraak met ons te maken en krijgt u een tijdstip van ons om de woning te bezichtigen.

— Indeling —
Begane grond
Afgesloten portiek met trap naar de verdiepingen en toegang tot de bergingen.

3e verdieping
entree, hal welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken:
De keuken aan de voorzijde is voorzien van een nette keuken opstelling, kookplaat, afzuigkap, wasmachine aansluiting, koel-/vriescombinatie en magnetron.
Toiletruimte met toilet en wasbak en half betegeld.
Ruime woonkamer aan de achterzijde met vrij uitzicht en grote raampartijen. Eventueel is het mogelijk hier op eenvoudige wijze de oorspronkelijke indeling met een extra slaapkamer terug te brengen.
De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, kast met de boiler en een deur naar het balkon.
De twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen.
Badkamer voorzien van inloop douche en wastafel.

Deze prettige woning is gelegen in een goed onderhouden appartementen complex. Het complex is gebouwd rond 1967 en de verwarming is geregeld door blokverwarming waarvan het verbruik per appartement wordt berekend. Warmwater is geregeld door een eigen Boiler.
Dit complex is volledig gelegen op eigen grond.

Kenmerken:
* Op gewilde locatie;
* Op loopafstand van winkelcentra;
* Actieve VvE, circa € 134 per maand;
* Blokverwarming, voorschot circa € 63,87 per maand;

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Het platform maakt het biedproces transparanter en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen. Verkopen via NVM Online Bieden geeft alle geïnteresseerden hiermee gelijke kansen. Het is hierdoor een eerlijke manier van verkopen.

Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces, zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet.