Persoonlijk contact

Succesvolle verkoop

Uw nieuwe droomhuis vinden of uw huidige woning met het beste resultaat verkopen; al decennia lang is dat de belangrijkste taak van ons kantoor. In de afgelopen jaren is er nog iets anders ook belangrijk geworden: online aanwezigheid. Het aantal mensen dat bij ons op kantoor langskomt om het nieuwste woningaanbod te bekijken, wordt langzaamaan minder. Voor ons is er één ding echter nog net zo belangrijk als toen De Vree Makelaardij ooit begon: het persoonlijke contact.

Digitaal

Tegenwoordig wordt er steeds meer contact gelegd via email, WhatsApp of andere digitale communicatiekanalen. Wij gebruiken deze manieren van communiceren regelmatig. Daarnaast is het persoonlijke contact, bijvoorbeeld telefonisch, bijvoorbeeld met een verkoper of kijker ook zeer belangrijk voor ons. Het is een vorm van communicatie die steeds minder wordt en al lang niet meer vanzelfsprekend is voor de meeste makelaars.

Kwaliteit voorop

Een unieke combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid zorgt er voor dat wij als makelaar de kansen op de woningmarkt optimaal weten te benutten. Door de tijd te nemen voor onze verkopers en kopers kunnen wij opdrachtgevers echt persoonlijk leren kennen. Bij De Vree Makelaardij bent u geen nummer.

Familiebedrijf

De Vree Makelaardij weet met een hecht team IQ en EQ te combineren. Wij maken een bewuste keuze voor kwaliteiten niet voor kwantiteit. Zo besteden wij veel aandacht aan onze opdrachtgevers en aan de potentiële koper, om als makelaar het beste resultaat voor onze opdrachtgever te behalen. Met een goed gevoel voor beide partijen.

NVM makelaar

Naast de persoonlijke benadering en de korte lijnen voor communicatie is kennis van groot belang. Bij een NVM makelaarskantoor weet u zeker dat deze kennis in huis is. Daarnaast hebben wij diverse aanvullende diploma’s gehaald. Zowel op juridisch, financieel als op bouwkundig vlak.

Uw belang is ons belang en dat dan ook in die volgorde.

Kantoor

NVM makelaar Spijkenisse | Kantoor

Ons kantoor in Spijkenisse biedt uitzicht over de Oude Maas, gratis parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer op loopafstand. Hierdoor is ons kantoor zeer toegankelijk. Ook op zaterdag staat de koffie voor u klaar. U bent van harte welkom.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Afspraken zijn bij ons ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

Wij zijn u graag van dienst als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar of taxateur.