Betrouwbare taxaties voor een zekere toekomst

Het vinden van een betrouwbare taxateur voor een nauwkeurig taxatierapport kan lastig zijn. Heb ik wel genoeg tijd voor lange wachttijden, taxatierapporten die niet door banken worden geaccepteerd, en kan er wel een afspraak worden gemaakt. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat belangrijke deadlines niet worden gehaald, waardoor u mogelijk uw droomhuis misloopt of geconfronteerd wordt met hoge boetes.

De gevolgen hiervan kunnen ernstig zijn. Het niet tijdig ontvangen van een taxatierapport kan betekenen dat u de ontbindende voorwaarden niet haalt, wat kan leiden tot onzekerheid en financiële risico’s. De angst om uw nieuwe woning te verliezen of onverwachte hoge kosten te moeten betalen, kan voor slapeloze nachten zorgen en het hele proces nog stressvoller maken.

Onze oplossing als taxateur

Bij De Vree Makelaardij begrijpen we deze zorgen. Met onze snelle en betrouwbare taxatiediensten zorgen we ervoor dat u altijd op tijd en met de juiste informatie verder kunt. Door te werken volgens de hoogste standaarden kunt u er zeker van zijn dat onze rapporten altijd worden geaccepteerd door de bank. Met meerdere taxateurs zijn er flexibele afspraakmogelijkheden, denken we met u mee en houden we u voortdurend op de hoogte. Bij ons kunt u rekenen op transparante communicatie en een onafhankelijk gevalideerd taxatierapport, zodat u met een gerust hart de volgende stappen kunt zetten.

Kies voor een betrouwbaar en snel geleverd taxatierapport

 • Snelle en betrouwbare service
 • Flexibel bij afspraken
 • Erkende kwaliteit
 • Deskundige register taxateur
 • Transparante communicatie

Onze deskundige taxateurs, geregistreerd bij het NRVT en gecertificeerd door SVMNIVO, zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare waardebepalingen. Onze taxatierapporten, gevalideerd door het NWWI en geaccepteerd door alle banken, bieden u de zekerheid die u nodig heeft voor uw financiering. Daarnaast staat transparante communicatie centraal in onze dienstverlening, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en geen verrassingen tegenkomt.

Voordelen van De Vree Makelaardij voor taxatie

Koninklijke NVM logo

NVM

Een hypotheekverstrekker wil net als u graag dat de taxatie betrouwbaar is. Bij twijfel, loopt u de kans dat uw taxatie niet wordt erkend en dat u bijvoorbeeld uw hypotheek niet krijgt. Schakel ons daarom in als  NVM-taxateur.
De NVM-taxateur houdt zich aan de NVM-erecode en moet jaarlijks zijn kennis op peil houden door middel van trainingen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Want hij is deskundig, onafhankelijk en beschikt altijd over het meest actuele beeld van de lokale markt.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Logo NRVT

NRVT

Het NRVT is het centrale register van vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel.

Als centraal register houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie en garandeert het daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs.

Lokale kennis bij taxaties

Om te verzekeren dat we over de nodige lokale kennis en ervaring beschikken bij het taxeren van woningen, hanteren wij een werkgebiedregeling. Deze regeling is opgesteld in overleg met geldverstrekkers en de NHG.

Voor gevalideerde taxatierapporten kunt u met het onderstaande formulier eenvoudig controleren of de woning binnen ons werkgebied ligt.Kaart met een 20 km radius vanaf ons kantoor om het werkgebied voor taxaties aan te geven

Wat kunt u verwachten?

 • Flexibele Afspraakmogelijkheden
  Dankzij ons team van meerdere taxateurs kunnen we snel en op uw gewenste tijdstip een afspraak plannen.
 • Deskundige waarde schatting
  Grondige en nauwkeurige analyse van de woning.
 • Gecertificeerde taxateurs
  Professionele en ervaren taxateurs die hun papieren hebben gehaald bij SVMNIVO, de hoogste standaard in de branche.
 • Uitgebreid taxatierapport
  Een gedetailleerd rapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen en wordt geaccepteerd door banken voor financiering.
 • Snelle levering
  Efficiënte en tijdige afhandeling van het taxatierapport.
 • NVM erkenning
  Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd door NVM-lidmaatschap.
 • Gebruik van NVM-data
  Dankzij NVM-data kunnen we de waarde van de woning nog nauwkeuriger vaststellen.
 • Unieke taxaties
  Elke taxatie is uniek en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische generatie van de rapporten, wat zorgt voor meer aandacht en zorgvuldigheid.
 • Gevalideerd door NWWI
  Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat extra zekerheid en betrouwbaarheid biedt.
 • Onafhankelijk en objectief
  Wij zijn bij elke taxatie volledig onafhankelijk en laten ons nooit beïnvloeden. Hierdoor bent u verzekerd van een objectieve waardeschatting.
 • Transparante communicatie
  Duidelijke uitleg en regelmatige updates gedurende het proces.
 • Juridische zekerheid
  Rapporten die voldoen aan alle juridische vereisten.
 • Ondersteuning bij hypotheken
  Erkend door alle banken en geldverstrekkers.
 • Lokale marktkennis
  Lokaal bekend met alle inzicht in de trends en ontwikkelingen in uw regio.
 • Uitstekende klantenservice
  Altijd beschikbaar voor vragen en advies.

De volgende stap

Hoe werkt het?

Tel: 0181 611919
Email: info@devreemakelaardij.nl

Stap 1: Schakel ons in
Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder zelf in. Wij nemen contact op met de juiste partij voor een afspraak.
Stap 2: Wij regelen alles
Wij gaan alles onderzoeken. Hier hebben we een hoop gegevens nodig. Wij doen er alles aan om alles zo compleet mogelijk te verzamelen en uit te werken in een rapport.
Stap 3: Een zeker taxatierapport
U ontvangt een volledige rapportage over ons onderzoek en de schatting van de waarde. Dit rapport kunt u gebruiken voor het doel dat we van te voren hebben afgesproken.

Taxatie aanvraag

Via dit formulier kunt u direct uw aanvraag toesturen. Wij nemen contact met u op over de kosten en om de volledige opdracht in behandeling te nemen.

Hulp bij aanvraag

Logo NRVT
Vastgoedcert gecertificeerd
Koninklijke NVM logo