Accurate en Betrouwbare Woningtaxaties

Bij De Vree Makelaardij begrijpen we dat de taxatie van uw woning meer is dan zomaar een cijfer op een vel papier. Het is een nauwkeurige schatting van de waarde van uw grootste investering – uw woning.

taxateur spijkenisse, uw nvm taxatie rapport

Als u op zoek bent naar een woningtaxatie in Spijkenisse en omstreken, dan is De Vree Makelaardij de naam die u kunt vertrouwen. Als NVM taxateur zijn wij gespecialiseerd in het bieden van accurate en betrouwbare taxaties. Onze taxatieproces is grondig en nauwgezet, waarbij we elk aspect van uw woning in overweging nemen, van de staat van het onderhoud tot de ligging in de buurt. Onze uitgebreide kennis van de lokale markt en het gebruik van geavanceerde data-analyse tools zoals Brainbay betekent dat onze taxaties altijd de huidige marktcondities weerspiegelen. Of u nu een taxatie nodig heeft voor de verkoop van uw woning, voor een hypotheekaanvraag, of voor andere doeleinden, met een taxatie van De Vree Makelaardij weet u zeker dat het rapport geaccepteerd wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor uw woningtaxatie behoeften.

Waarom Kiezen voor De Vree Makelaardij voor uw Woningtaxatie?

  • Ervaring en Deskundigheid: Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Spijkenisse en omstreken, hebben we de kennis en expertise om uw woning nauwkeurig te taxeren.
  • Gecertificeerde Taxateurs: Onze taxateurs zijn niet alleen NVM-leden, maar zijn ook ingeschreven in verschillende registers, zoals de NRVT. Dit garandeert dat onze taxaties voldoen aan de hoogste standaarden van professionaliteit en ethiek.
  • Geavanceerde Data Analyse: We gebruiken de geavanceerde data-analyse van NVM en Brainbay om de meest nauwkeurige en betrouwbare waardebepaling van uw woning te geven.
  • Lokale Kennis: We kennen de lokale markt als onze broekzak. Dit stelt ons in staat om rekening te houden met alle factoren die de waarde van uw woning kunnen beïnvloeden, zoals recente verkoopgegevens, de buurt en toekomstige ontwikkelingen.
  • Persoonlijke Service: Bij De Vree Makelaardij bent u geen nummer. We nemen de tijd om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen en leveren een service die op maat gemaakt is voor u.

Een hypotheekverstrekker en u wilt graag dat de taxatie betrouwbaar is. Bij twijfel, loopt u de kans dat uw taxatie niet wordt erkend en dat u bijvoorbeeld uw hypotheek niet krijgt. Schakel ons daarom in als  NVM-taxateur.

De NVM-taxateur houdt zich aan de NVM-erecode en moet jaarlijks zijn kennis op peil houden door middel van trainingen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Want hij is deskundig, onafhankelijk en beschikt altijd over het meest actuele beeld van de lokale markt.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Het NRVT is het centrale register van vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel. Als centraal register houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie en garandeert het daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs.

Neem voorafgaand contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten van een taxatie.