fbpx

Pijlstaart 34 Hellevoetsluis

Woonoppervlakte: 103 m² Perceeloppervlakte: 128 m² Bouwjaar: 1987 Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Ruime en goed onderhouden, fraai ingerichte, 4 kamer eengezinswoning met ruime achtertuin op het noordwesten en een dakterras aan de voorzijde. Gelegen op een gewilde locatie...

Theo Mann-Bouwmeesterstraat 32 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 149 m² Perceeloppervlakte: 185 m² Bouwjaar: 1992 Kamers: 5 Slaapkamers: 4 Opvallend ruime 5 kamer twee-onder-één-kapwoning met tuin aan het water en garage in de gewilde wijk Maaswijk. De woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie en op...

Pieter de Hooghstraat 12 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 105 m² Perceeloppervlakte: 137 m² Bouwjaar: 1959 Kamers: 5 Slaapkamers: 4 Opvallend ruime 5 kamer tussen eengezinswoning met vaste trap naar de 2e verdieping alwaar een dakkapel. De woning is gelegen in de wijk Schiekamp aan een rustige straat op...

Prinses Christinastraat 25 Fijnaart

Woonoppervlakte: 144 m² Perceeloppervlakte: 183 m² Bouwjaar: 2008 Kamers: 5 Slaapkamers: 3 Jonge, speels ingericht en energiezuinige (energieklasse A) 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage, parkeerplaats, carport op eigen erf en een nette tuin aangrenzend aan de...

Lisbloemstraat 76a Rotterdam

Woonoppervlakte: 67 m²Bouwjaar: 1934Kamers: 3Slaapkamers: 2 In een charmante straat een prachtige jaren dertig benedenwoning. Dit 3 kamer appartement biedt een gelijkvloerse slaapkamer en badkamer en heeft een ruime zonnige achtertuin op het westen welke is voorzien...

Inschrijven als zoeker

Blijf op de hoogte van het aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Zowel de panden die bij ons in de verkoop staan als die van collega makelaars!

Pijlstaart 34 Hellevoetsluis

Pijlstaart 34 Hellevoetsluis

Vraagprijs: € 275.000 k.k.
Ruime en goed onderhouden, fraai ingerichte, 4 kamer eengezinswoning met ruime achtertuin op het noordwesten en een dakterras aan de voorzijde. Gelegen in Hellevoetsluis op een gewilde locatie van de wijk “De Kooistee” in de buurt “Koele nacht”. Deze kindvriendelijke buurt bestaat voor het grootste gedeelte uit koopwoningen en de voorzieningen van Hellevoetsluis zijn goed bereikbaar waaronder: winkels, scholen, natuur en openbaar vervoer. Zo is het winkelcenturm De Struytse Hoeck op slecht 10 minuten loopafstand van de woning en zit u dichtbij uitvals wegen richting bijvoorbeeld de N57 en de A15.
Er zijn diverse speelveldjes, basisscholen en recreatie zoals kinderboerderij en het Kooisteebos op loopafstand.

Pieter de Hooghstraat 12 Spijkenisse

Pieter de Hooghstraat 12 Spijkenisse

Vraagprijs: € 260.000 k.k.
Opvallend ruime 5 kamer tussen eengezinswoning met vaste trap naar de 2e verdieping alwaar een dakkapel. De woning is gelegen in de wijk Schiekamp aan een rustige straat op loopafstand van diverse parken.
Deze woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen richting Rotterdam en Europoort. Op loopafstand van de woning vindt u het Hartelpark waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen binnen handbereik evenals het winkelcentrum ’t Plateau.

Prinses Christinastraat 25 Fijnaart

Prinses Christinastraat 25 Fijnaart

Vraagprijs: € 425.000 k.k.

Jonge, speels ingericht en energiezuinige (energieklasse A) 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage, parkeerplaats, carport op eigen erf en een nette tuin aangrenzend aan de ruime woonkeuken.
De woning is gelegen in een gewilde en kindvriendelijke locatie in Fijnaart op 183 m² eigen grond met een goede bereikbaarheid vanaf de Rijksweg. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals diverse scholen, voetbalvereniging en zwembad.

Lisbloemstraat 76a Rotterdam

Lisbloemstraat 76a Rotterdam

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
In een charmante straat een prachtige jaren dertig benedenwoning. Dit 3 kamer appartement biedt een gelijkvloerse slaapkamer en badkamer en heeft een ruime zonnige achtertuin op het westen welke is voorzien van een schuur en achterom. De woning is gelegen in het gewilde Hillegersberg en voorzien van vele authentieke details en is op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, sport en openbaar vervoer, NS-station Noord, tram en bus en de uitvalswegen A20 en A13.

Egelveen 248 Spijkenisse

Egelveen 248 Spijkenisse

Verkocht onder voorbehoud

Rustig en kindvriendelijk gelegen speels ingerichte tussen eengezinswoning met voor- en diepe achtertuin welke laatste is gesitueerd op het westen en grenst aan waterpartij/brede singel.

Lenastraat 6 Spijkenisse

Lenastraat 6 Spijkenisse

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.
Levensloopbestendige, goed onderhouden, netjes ingericht en goed geïsoleerde dwarskap woning met parkeren op eigen erf (carport). Tevens praktijkruimte aan huis met apart entree. Kenmerkend voor deze woning zijn de royale voor- en achtertuin welke laatste is gesitueerd op het zonnige zuiden en is voorzien van een ruime overkapping en extra berging/schuur.

Harkvoorde 1 Spijkenisse

Harkvoorde 1 Spijkenisse

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Keurig onderhouden, fraai ingerichte, 2-laagse hoekeengezinswoning. De woning is rustig gelegen aan een voetpad met voldoende parkeerruimte op enkele meters van de woning. Op een rustige woonlocatie maar toch met alle denkbare voorzieningen op loopafstand: winkelcentrum, metrostation, scholen en veel openbaar groen. Daarnaast zijn ook de grote wegen zoals de A15 en A4 zeer goed bereikbaar

Wilhelmina Druckerstraat 47 Spijkenisse

Wilhelmina Druckerstraat 47 Spijkenisse

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Zeer ruime, goed geïsoleerde, 5 kamer, half vrijstaande woning met royale aangebouwde, volledig geïsoleerde garage voorzien van vliering en parkeren op eigen erf voor 2 auto’s. Nette voor- en achtertuin welke laatste is gelegen op het zuiden en voorzien van een extra houten berging en achterom. De woning is voorzien van airco, vloerverwarming, rolluiken en zonnepanelen (42 stuks). Deze zeer complete woning is gelegen in de gewilde wijk Maaswijk met alle voorzieningen op loopafstand.

Pimperneldonk 19 Spijkenisse

Pimperneldonk 19 Spijkenisse

Vraagprijs: € 250.00,- k.k.
Nette en goed onderhouden 4 kamer eengezinswoning gelegen op een rustige en kindvriendelijk locatie. Met parkeerplaats op eigen erf, deels voorzien van kunststof kozijnen en volledige dubbele beglazing. De fraai aangelegde ruime achtertuin op het zonnige zuidwesten met overkapping, ruime stenen berging en achterom/toegang tot de eigen parkeerplaats, één en ander gelegen op een prettige woonlocatie met voldoende parkeerruimte en alle voorzieningen op loopafstand zoals winkelcentrum, metro, scholen en natuur.

Murraystraat 70 Pernis Rotterdam

Murraystraat 70 Pernis Rotterdam

Vraagprijs: € 225.000 k.k.
In het rustige en karakteristieke dorp Pernis bieden wij deze nette tussenwoning aan met voor- en zeer diepe achtertuin, aanbouw en dakkapellen aan weerszijde. Deze woning is gelegen op een perceel van 158 m². De diepe achtertuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een houten berging.
Gunstig gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat in het gezellige Pernis, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer(metro) en uitvalswegen.

Recent verkocht

Sommelsdijkse Haven 6 Sommelsdijk

Sommelsdijkse Haven 6 Sommelsdijk

Verkocht
In het pittoreske en gezellige dorp Sommelsdijk bieden wij aan deze goed onderhouden, nette en goed geïsoleerde ruime 6 kamer woning met een eigen parkeerplaats en de fijne achtertuin welke op zuiden is gesitueerd en is gelegen in de nieuwe wijk aan de Sommelsdijkse haven op 106 m2 eigen grond met voldoende openbaar parkeren.

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Verkocht
Goed onderhouden, fraai ingerichte en ruime kwadrantwoning (vier-onder-een-kapwoning) gelegen in de gewilde wijk Schenkel op een prettige en rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer en voldoende gratis parkeerruimte.

Prunuslaan 19 Rozenburg

Prunuslaan 19 Rozenburg

Verkocht
Zeer goed onderhouden, rustig gelegen, nette en sfeervol ingerichte 5 kamer eengezinswoning met nette half open keuken, doorzon woonkamer en een ruime achtertuin op het noordwesten. De woning ligt gunstig gelegen ten opzichte van winkels, veel natuur en uitvalswegen.

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Verkocht
Ruime, goed geïsoleerde eind eengezinswoning met ruime voor- en achtertuin en verruimd middels 2 dakkapellen, 1 aan de straatzijde en 1 aan de tuinzijde gelegen op maar liefst 181m² eigen grond. Gelegen in de zeer gewilde woonwijk Maaswijk op loop afstand van alle voorzieningen van deze wijk zoals winkelcentrum, openbaar vervoer, natuur, sportvelden, scholen en medische zorg.

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Verkocht
Ruime, goed onderhouden en goed geïsoleerde (kunststofkozijnen, vloer-, dak- en gevelisolatie) 4-kamer eengezinswoning met nette voor-, zij- en diepe zonnige achtertuin grenzend aan het water met een fraaie vlonder en een stenen berging achter in de tuin. Eén en ander is gelegen op maar liefst 191 m² perceel eigen grond in de gewilde wijk Schenkel.

Lisstraat 74 Spijkenisse

Lisstraat 74 Spijkenisse

Verkocht
Zeer ruime, sfeervolle en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met een ruime achtertuin op het zuiden, balkon aan de voorzijde en de 2e verdieping is verruimd met dakkapel en op de begane grond een aanbouw aan de achterzijde. Gelegen op een prettige woonlocatie in Spijkenisse “Noord” op loopafstand van onder andere: winkelcentrum “’t Plateau”, openbaar vervoer, natuur, uitgaansgelegenheden en een goede ontsluiting naar de A15.