fbpx

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 184 m² Bouwjaar: 2000 Kamers: 6 Slaapkamers: 3 Zeer ruime en goed geisoleerde 6 kamer hoek eengezins-/praktijkwoning met inpandige garage en parkeerruimte voor 2 auto's op eigen terrein. Door de ruime praktijkruimte op de...

Uitstraat 78 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 78 m² Bouwjaar: 1985 Kamers: 3 Slaapkamers: 2 Royaal, goed onderhouden, goed geïsoleerde en instap klare, 3 kamer appartement midden in het vernieuwde winkelcentrum van Spijkenisse met een zeer royaal dakterras van maar liefst 52 m². U heeft hier...

Zoetemanring 52 te Zuidland

Woonoppervlakte: 125 m² Perceeloppervlakte: 147 m² Bouwjaar: 2010 Kamers: 5 Slaapkamers: 3 Instapklare, karakteristieke, zeer duurzame en royale 5 kamer eengezinswoning met A label met nette voor- en achtertuin gelegen op het zonnige Zuid-Westen. De woning is gelegen...

Snoekenveen 139 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 118 m² Perceeloppervlakte: 131 m² Bouwjaar: 1976 Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Goed onderhouden, smaakvol ingerichte, ruime hoekwoning met parkeerplaats op eigen erf, luxe keuken en badkamer, stenen berging in de voortuin en extra houten berging in de...

Dahliastraat 1a Spijkenisse

Woonoppervlakte: 65 m² Bouwjaar: 1963 Kamers: 4 Slaapkamers: 2 Instapklaar en sfeervol ingericht 3 kamer (voorheen 4) appartement op de tweede woonlaag met vrij uitzicht aan weerszijden, balkon op het zuidwesten en berging in de onderbouw. Gelegen op een prettige...

Inschrijven als zoeker

Blijf op de hoogte van het aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Zowel de panden die bij ons in de verkoop staan als die van collega makelaars!

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Vraagprijs: € 400.000,- k.k.

Zeer ruime en goed geisoleerde 6 kamer hoek eengezins-/praktijkwoning met inpandige garage en parkeerruimte voor 2 auto’s op eigen terrein. Door de ruime praktijkruimte op de begane grond heeft u eenvoudig een kantoor of bedrijf aan huis, uiteraard is deze ruimte ook ideaal te gebruiken als extra woonruimte. Eén en ander is gelegen op een prettige en gewilde woonlocatie in de Waaijer met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid, zoals het winkelcentrum, scholen, recreatie- en sportvoorziening en openbaar vervoer.

Zoetemanring 52 te Zuidland

Zoetemanring 52 te Zuidland

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Instapklare, karakteristieke, zeer duurzame en royale 5 kamer eengezinswoning met A label met nette voor- en achtertuin gelegen op het zonnige Zuid-Westen. De woning is gelegen in het gewilde en relatief nieuwe woongebied Kreken van Nibbeland.

Snoekenveen 139 Spijkenisse

Snoekenveen 139 Spijkenisse

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Goed onderhouden, smaakvol ingerichte, ruime hoekwoning met parkeerplaats op eigen erf, luxe keuken en badkamer, stenen berging in de voortuin en extra houten berging in de achtertuin. Deze eengezinswoning is gelegen op 131 m² eigen grond in de gewilde wijk Waterland nabij winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en park Waterland.

Dahliastraat 1a Spijkenisse

Dahliastraat 1a Spijkenisse

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.
Instapklaar en sfeervol ingericht 3 kamer (voorheen 4) appartement op de tweede woonlaag met vrij uitzicht aan weerszijden, balkon op het zuidwesten en berging in de onderbouw. Gelegen op een prettige woonlocatie in Spijkenisse “Noord” op loopafstand van onder andere: winkelcentrum “’t Plateau”, openbaar vervoer, natuur, uitgaansgelegenheden en een goede ontsluiting naar de A15.

Haya van Someren-Downerpad 14 Spijkenisse

Haya van Someren-Downerpad 14 Spijkenisse

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Nette, goed onderhouden en goed geïsoleerde 5 kamer eengezinswoning met moderne keuken en badkamer, een nette voor- en diepe achtertuin alwaar een stenen berging en achterom. Gelegen aan een autovrij, kindvriendelijk pad met ruime parkeermogelijkheden nabij en alle voorzieningen van het zeer kindvriendelijke en gewilde Maaswijk op loopafstand.

Jan Steenstraat 7 Spijkenisse

Jan Steenstraat 7 Spijkenisse

Verkocht onder voorbehoud
Smaakvol ingericht, instap klaar, rustig gelegen, drie kamer appartement op de eerste woonlaag gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, winkelcentrum, park en ontsluiting, voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming, royale berging in de onderbouw, balkon en afgesloten entree.

Gouwershoeck 28 Heenvliet

Gouwershoeck 28 Heenvliet

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Fraai gelegen, goed onderhouden en opvallend ruime 6 kamer eengezinswoning met een diepe voor- en achtertuin, balkon, dubbele berging, dakkapel en zonnepanelen. Gelegen in het dorpse, rustige, historische en kindvriendelijke Heenvliet met alle voorzieningen nabij zoals: scholen, winkels, sportfaciliteiten en heel veel natuur.

Hongerlandsedijk 226 Spijkenisse

Hongerlandsedijk 226 Spijkenisse

Vraagprijs: € 425.000,-
Luxe op hoogte in dit perfect geïsoleerde, smaakvol ingerichte 4 kamer appartement met een eigen overdekte parkeerplaats, berging en vanuit alle vertrekken een schitterend panoramisch uitzicht voor zover het oog reikt. Dit appartement op de achttiende verdieping bied een werkelijk schitterend uitzicht over de Oude Maas en Rotterdam gecombineerd met heel veel woongenot.

Pensionaris 8 Brielle

Pensionaris 8 Brielle

Vraagprijs: € 365.000,- k.k.

Schitterende, karakteristieke en zeer duurzame en royale 5 kamer eengezinswoning met A label. Gelegen in de gewilde nieuwbouwwijk “Nieuwland Oost” in Brielle met fraai uitzicht aan de voorzijde en ruimschoots parkeermogelijkheden.

Recent verkocht

Planetenlaan 25 Spijkenisse

Planetenlaan 25 Spijkenisse

Verkocht
Goed onderhouden, smaakvol ingerichte, goed geïsoleerde en middels dakkapel over de volle breedte verruimde, 6 kamer hoek eengezinswoning met vrij uitzicht aan weerszijden, een diepe voortuin en zeer ruime achtertuin welke is gesitueerd op het zuiden en voorzien van stenen berging en parkeerruimte op eigen erf. Deze woning is gelegen op een gewilde, prettige, kindvriendelijke en rustige woonlocatie op 169 m² eigen grond nabij onder andere: winkels, natuur, openbaar vervoer (zowel metro als bus) en scholen.

Maasboulevard 68 Spijkenisse

Maasboulevard 68 Spijkenisse

Verkocht

Op een van de mooiste woonlocaties van Spijkenisse (Maasboulevard), een schitterend gelegen, smaakvol ingerichte riante boulevardvilla met een inpandige garage, een panoramisch uitzicht aan weerszijde (onder andere over de druk bevaren rivier de Oude Maas), twee balkons en een dakterras, één en ander is verdeeld over vier woonlagen met een achtertuin, garage en een parkeerplaats op eigen erf.

Nienke van Hichtumstraat 3 Spijkenisse

Nienke van Hichtumstraat 3 Spijkenisse

Verkocht onder voorbehoud
Deze goed onderhouden en goed geïsoleerde ruime (130 m²) 4-kamer eengezinswoning met aanbouw, dakkapel, royale zonnige tuin op het zuiden met luxe overkapping en een luxe keuken en badkamer. Gelegen in de populaire wijk “Maaswijk”.

Esdoornlaan 91 Hellevoetsluis

Esdoornlaan 91 Hellevoetsluis

Verkocht

Goed onderhouden en goed geïsoleerde (C label) vijf kamer eengezinswoning gelegen op een prettige, rustige en kindvriendelijke woonlocatie met voor- en achtertuin, respectievelijk gesitueerd op het oosten en het westen, alwaar een dubbele berging. Alle voorzieningen van Hellevoetsluis zijn goed bereikbaar waaronder: winkels, scholen, natuur en openbaar vervoer.

Lelieplein 5C SPIJKENISSE

Lelieplein 5C SPIJKENISSE

Verkocht

Schitterend en rustig gelegen, modern en keurig afgewerkt, drie kamer appartement met een balkon aan weerszijde en vrij uitzicht (Oost/West), een ruime berging in de onderbouw, afgesloten entree, ruime parkeer mogelijkheden. Dit mooie appartement is gelegen op loopafstand van winkelcentrum, openbaar vervoer, diverse scholen, uitgaansgelegenheden, sportvoorzieningen, natuur en park.

Sperwerhoek 23 Spijkenisse

Sperwerhoek 23 Spijkenisse

Verkocht
Goed onderhouden, sfeervol ingerichte ruime hoekwoning met garage, aanbouw en parkeerplaatsen op eigen erf, een diepe en brede nette achtertuin met een royale houtenoverkapping.

Vijverstraat 4 Abbenbroek

Vijverstraat 4 Abbenbroek

Verkocht
Fraai ingerichte, goed onderhouden en middels aanbouw en dakkapel verruimde eengezinswoning, geheel voorzien van kunststof kozijnen en een nette voor- en achtertuin. Gelegen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie en het fijne dorp Abbenbroek vanwaar alle voorzieningen goed bereikbaar zijn o.a. scholen, winkels en veel natuur en recreatie. Kortom een instap klare woning op een gewilde woonlocatie.

Wilhelmina Druckerstraat 10 Spijkenisse

Wilhelmina Druckerstraat 10 Spijkenisse

Verkocht.
Goed onderhouden en goed geïsoleerde 5-kamer eengezinswoning in het gewilde Maaswijk met een nette keuken, overkapping en een verzorgde voor-/ en achtertuin. Op loopafstand van onder andere winkelcentrum, openbaar vervoer, sportaccommodaties, medisch zorgcentrum, diverse scholen, park en natuur.

Ribesstraat 12 Spijkenisse

Ribesstraat 12 Spijkenisse

Verkocht
Goed onderhouden, ruime en nette 4 kamer eengezinswoning met ruim dakterras, aluminium kozijnen met dubbele beglazing HR en een hardhouten schuifpui. Diepe achtertuin op het zonnige westen één en ander is gelegen op een prettige, rustige kindvriendelijke woonlocatie nabij alle denkbare voorzieningen onder andere: winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer.