fbpx

Harkvoorde 1 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 77 m²Perceeloppervlakte: 154 m²Bouwjaar: 1981Kamers: 3Slaapkamers: 2 Keurig onderhouden, fraai ingerichte, 2-laagse hoekeengezinswoning. De woning is rustig gelegen aan een voetpad met voldoende parkeerruimte op enkele meters van de woning. Op een...

Wilhelmina Druckerstraat 47 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 222 m² Bouwjaar: 1999 Kamers: 5 Slaapkamers: 4 Zeer ruime, goed geïsoleerde, 5 kamer, half vrijstaande woning met royale aangebouwde, volledig geïsoleerde garage voorzien van vliering en parkeren op eigen erf voor 2 auto's....

Pimperneldonk 19 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 80 m² Perceeloppervlakte: 119 m² Bouwjaar: 1982 Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Nette en goed onderhouden 4 kamer eengezinswoning gelegen op een rustige en kindvriendelijk locatie. Met parkeerplaats op eigen erf, deels voorzien van kunststof kozijnen en...

Frans Halsstraat 67 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 56 m²Bouwjaar: 1964Kamers: 3Slaapkamers: 2 Aan weerszijden vrij gelegen 3 kamer appartement (voorheen 4) op de eerste woonlaag. Dichtbij uitvalswegen zoals de A15, openbaar vervoer (metro) en winkels, scholen en natuurgebieden op loopafstand. De...

Murraystraat 70 Pernis Rotterdam

Woonoppervlakte: 80 m²Perceeloppervlakte: 158 m²Bouwjaar: 1920Kamers: 3Slaapkamers: 2 In het rustige en karakteristieke dorp Pernis bieden wij deze nette tussenwoning aan met voor- en zeer diepe achtertuin, aanbouw en dakkapellen aan weerszijde. Deze woning is gelegen...

Inschrijven als zoeker

Blijf op de hoogte van het aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Zowel de panden die bij ons in de verkoop staan als die van collega makelaars!

Harkvoorde 1 Spijkenisse

Harkvoorde 1 Spijkenisse

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.
Keurig onderhouden, fraai ingerichte, 2-laagse hoekeengezinswoning. De woning is rustig gelegen aan een voetpad met voldoende parkeerruimte op enkele meters van de woning. Op een rustige woonlocatie maar toch met alle denkbare voorzieningen op loopafstand: winkelcentrum, metrostation, scholen en veel openbaar groen. Daarnaast zijn ook de grote wegen zoals de A15 en A4 zeer goed bereikbaar

Wilhelmina Druckerstraat 47 Spijkenisse

Wilhelmina Druckerstraat 47 Spijkenisse

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
Zeer ruime, goed geïsoleerde, 5 kamer, half vrijstaande woning met royale aangebouwde, volledig geïsoleerde garage voorzien van vliering en parkeren op eigen erf voor 2 auto’s. Nette voor- en achtertuin welke laatste is gelegen op het zuiden en voorzien van een extra houten berging en achterom. De woning is voorzien van airco, vloerverwarming, rolluiken en zonnepanelen (42 stuks). Deze zeer complete woning is gelegen in de gewilde wijk Maaswijk met alle voorzieningen op loopafstand.

Pimperneldonk 19 Spijkenisse

Pimperneldonk 19 Spijkenisse

Vraagprijs: € 250.00,- k.k.
Nette en goed onderhouden 4 kamer eengezinswoning gelegen op een rustige en kindvriendelijk locatie. Met parkeerplaats op eigen erf, deels voorzien van kunststof kozijnen en volledige dubbele beglazing. De fraai aangelegde ruime achtertuin op het zonnige zuidwesten met overkapping, ruime stenen berging en achterom/toegang tot de eigen parkeerplaats, één en ander gelegen op een prettige woonlocatie met voldoende parkeerruimte en alle voorzieningen op loopafstand zoals winkelcentrum, metro, scholen en natuur.

Frans Halsstraat 67 Spijkenisse

Frans Halsstraat 67 Spijkenisse

Vraagprijs: € 185.000 k.k.
Aan weerszijden vrij gelegen 3 kamer appartement (voorheen 4) op de eerste woonlaag. Dichtbij uitvalswegen zoals de A15, openbaar vervoer (metro) en winkels, scholen en natuurgebieden op loopafstand. De woning bevindt zich op de eerste woonlaag met vrij uitzicht aan weerszijden, dubbele beglazing, balkon en een berging op de begane grond.

Murraystraat 70 Pernis Rotterdam

Murraystraat 70 Pernis Rotterdam

Vraagprijs: € 225.000 k.k.
In het rustige en karakteristieke dorp Pernis bieden wij deze nette tussenwoning aan met voor- en zeer diepe achtertuin, aanbouw en dakkapellen aan weerszijde. Deze woning is gelegen op een perceel van 158 m². De diepe achtertuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van een houten berging.
Gunstig gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat in het gezellige Pernis, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer(metro) en uitvalswegen.

Hongerlandsedijk 222 te Spijkenisse

Hongerlandsedijk 222 te Spijkenisse

Woonoppervlakte: 120 m²17e verdiepingBouwjaar: 2009Kamers: 3 (oorspronkelijk 4)Slaapkamers: 2 (oorspronkelijk 3)Luxe op hoogte in dit perfect geïsoleerde, smaakvol ingerichte 3 kamer(voorheen 4) appartement met een eigen overdekte parkeerplaats, berging, serre en een...

Sommelsdijkse Haven 6 Sommelsdijk

Sommelsdijkse Haven 6 Sommelsdijk

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.
In het pittoreske en gezellige dorp Sommelsdijk bieden wij aan deze goed onderhouden, nette en goed geïsoleerde ruime 6 kamer woning met een eigen parkeerplaats en de fijne achtertuin welke op zuiden is gesitueerd en is gelegen in de nieuwe wijk aan de Sommelsdijkse haven op 106 m2 eigen grond met voldoende openbaar parkeren.

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Goed onderhouden, fraai ingerichte en ruime kwadrantwoning (vier-onder-een-kapwoning) gelegen in de gewilde wijk Schenkel op een prettige en rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer en voldoende gratis parkeerruimte.

Recent verkocht

Prunuslaan 19 Rozenburg

Prunuslaan 19 Rozenburg

Verkocht
Zeer goed onderhouden, rustig gelegen, nette en sfeervol ingerichte 5 kamer eengezinswoning met nette half open keuken, doorzon woonkamer en een ruime achtertuin op het noordwesten. De woning ligt gunstig gelegen ten opzichte van winkels, veel natuur en uitvalswegen.

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Verkocht
Ruime, goed geïsoleerde eind eengezinswoning met ruime voor- en achtertuin en verruimd middels 2 dakkapellen, 1 aan de straatzijde en 1 aan de tuinzijde gelegen op maar liefst 181m² eigen grond. Gelegen in de zeer gewilde woonwijk Maaswijk op loop afstand van alle voorzieningen van deze wijk zoals winkelcentrum, openbaar vervoer, natuur, sportvelden, scholen en medische zorg.

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Verkocht
Ruime, goed onderhouden en goed geïsoleerde (kunststofkozijnen, vloer-, dak- en gevelisolatie) 4-kamer eengezinswoning met nette voor-, zij- en diepe zonnige achtertuin grenzend aan het water met een fraaie vlonder en een stenen berging achter in de tuin. Eén en ander is gelegen op maar liefst 191 m² perceel eigen grond in de gewilde wijk Schenkel.

Lisstraat 74 Spijkenisse

Lisstraat 74 Spijkenisse

Verkocht
Zeer ruime, sfeervolle en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met een ruime achtertuin op het zuiden, balkon aan de voorzijde en de 2e verdieping is verruimd met dakkapel en op de begane grond een aanbouw aan de achterzijde. Gelegen op een prettige woonlocatie in Spijkenisse “Noord” op loopafstand van onder andere: winkelcentrum “’t Plateau”, openbaar vervoer, natuur, uitgaansgelegenheden en een goede ontsluiting naar de A15.

Tulpstraat 20 Spijkenisse

Tulpstraat 20 Spijkenisse

Deze woning in Spijkenisse is verkocht door De Vree Makelaardij. Ook uw woning verkopen? Neem contact met ons op!

Maria Doorman-Kielstrastraat 43 Spijkenisse

Maria Doorman-Kielstrastraat 43 Spijkenisse

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.

Goed onderhouden, fraai ingerichte en goed geïsoleerde (energielabel A, 12 zonnepanelen) eengezinswoning met een nette moderne keuken, nette badkamer en vier slaapkamers. Gelegen in het gewilde en kindvriendelijke Maaswijk met alle voorzieningen nabij zoals onder andere winkelcentrum, recreatie, natuur, medische zorg en openbaarvervoer.

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Verkocht

Zeer ruime en goed geisoleerde 6 kamer hoek eengezins-/praktijkwoning met inpandige garage en parkeerruimte voor 2 auto’s op eigen terrein. Door de ruime praktijkruimte op de begane grond heeft u eenvoudig een kantoor of bedrijf aan huis, uiteraard is deze ruimte ook ideaal te gebruiken als extra woonruimte. Eén en ander is gelegen op een prettige en gewilde woonlocatie in de Waaijer met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid, zoals het winkelcentrum, scholen, recreatie- en sportvoorziening en openbaar vervoer.

Zoetemanring 52 te Zuidland

Zoetemanring 52 te Zuidland

Verkocht
Instapklare, karakteristieke, zeer duurzame en royale 5 kamer eengezinswoning met A label met nette voor- en achtertuin gelegen op het zonnige Zuid-Westen. De woning is gelegen in het gewilde en relatief nieuwe woongebied Kreken van Nibbeland.