fbpx

Botreep 94 Hoogvliet Rotterdam

Woonoppervlakte: 143 m² Perceeloppervlakte: 172 m² Bouwjaar: 1972 Kamers: 6 Slaapkamers: 5 Opvallend ruime 6 kamer eengezinswoning op een groene en kindvriendelijke woonlocatie in de gewilde wijk "Zalmplaat". Nabij voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels,...

Donaulaan 80 SPIJKENISSE

Woonoppervlakte: 113 m² Perceeloppervlakte: 127 m² Bouwjaar: 1987 Kamers: 5 Slaapkamers: 4 Deze nette, opvallend ruime en goed geïsoleerde 5 kamer eengezinswoning is instapklaar en gelegen op een prettige en rustige woonlocatie in de gewilde en kindvriendelijke wijk...

Akeleistraat 40b Spijkenisse

Woonoppervlakte: 85 m² Bouwjaar: 1965 Kamers: 3 Slaapkamers: 2 Zeer nette 3 kamer (voorheen 4) appartement met een balkon op het zuiden, gelegen op de 3e woonlaag. Derde verdieping: entree, tochtportaal met volledig betegeld toilet met vrij hangend closet en...

Gladiolenlaan 24 Rozenburg

Woonoppervlakte: 145 m² Perceeloppervlakte: 385 m² Bouwjaar: 1990 Kamers: 5 Slaapkamers: 3 Prachtig gelegen vrijstaande villa met garage, zonnepanelen, en een royale tuin rondom. De woning is gelegen op 385 m2 eigen grond en ligt op een rustige woonlocatie met alleen...

Aidastraat 21 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 104 m² Perceeloppervlakte: 149 m² Bouwjaar: 1985 Kamers: 6 Slaapkamers: 4 Mooi en rustig gelegen, perfect onderhouden en smaakvol (met een hoog afwerkingsniveau) ingerichte instapklare 6 kamer hoek eengezinswoning met parkeren op eigen erf en een...

Inschrijven als zoeker

Blijf op de hoogte van het aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Zowel de panden die bij ons in de verkoop staan als die van collega makelaars!

Botreep 94 Hoogvliet Rotterdam

Botreep 94 Hoogvliet Rotterdam

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
Opvallend ruime 6 kamer eengezinswoning op een groene en kindvriendelijke woonlocatie in de gewilde wijk “Zalmplaat”. Nabij voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, uitvalswegen en scholen. Met vrij uitzicht over de singel en openbaar groen.

Donaulaan 80 SPIJKENISSE

Donaulaan 80 SPIJKENISSE

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Deze nette, opvallend ruime en goed geïsoleerde 5 kamer eengezinswoning is instapklaar en gelegen op een prettige en rustige woonlocatie in de gewilde en kindvriendelijke wijk “Schenkel”. Met vrij uitzicht aan de voorzijde en veel gratis parkeerruimte. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en voorzien van een stenen berging en achterom.

Akeleistraat 40b Spijkenisse

Akeleistraat 40b Spijkenisse

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

Zeer net 3 kamer (voorheen 4) appartement met een balkon op het zuiden, gelegen op de 3e woonlaag.

Gladiolenlaan 24 Rozenburg

Gladiolenlaan 24 Rozenburg

Vraagprijs: € 550.000,- k.k.
Prachtig gelegen vrijstaande villa met garage, zonnepanelen, en een royale tuin rondom. De woning is gelegen op 385 m2 eigen grond en ligt op een rustige woonlocatie met alleen bestemmingsverkeer. Op loopafstand van het centrum met diverse winkels en restaurants. Daarnaast zijn er diverse scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving en is de bereikbaarheid zeer gunstig.

Aidastraat 21 Spijkenisse

Aidastraat 21 Spijkenisse

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Mooi en rustig gelegen, perfect onderhouden en smaakvol (met een hoog afwerkingsniveau) ingerichte instapklare 6 kamer hoek eengezinswoning met parkeren op eigen erf en een voor- en diepe achtertuin in de gewilde wijk Vogelenzang.

Recent verkocht

Mimi Boesnachstraat 4 Spijkenisse

Mimi Boesnachstraat 4 Spijkenisse

Verkocht
Zeer ruime, goed onderhouden en smaakvol ingerichte 2 onder 1 kapwoning met de achtertuin grenzend aan waterpartij, 7 kamers en parkeren op eigen terrein. De zonnige achtertuin, gesitueerd op het westen, is verzorgd aangelegd, bied veel privacy en is gelegen aan het water met achterom via brug. De woning ligt in een rustig deel van de gewilde en kindvriendelijke wijk “Maaswijk” en nabij alle denkbare voorzieningen onder andere winkelcentrum, medische zorg, scholen, openbaar vervoer en sport en recreatiemogelijkheden.

Pieter de Hooghstraat 12 Spijkenisse

Pieter de Hooghstraat 12 Spijkenisse

Verkocht —
Opvallend ruime 5 kamer tussen eengezinswoning met vaste trap naar de 2e verdieping alwaar een dakkapel. De woning is gelegen in de wijk Schiekamp aan een rustige straat op loopafstand van diverse parken.
Deze woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen richting Rotterdam en Europoort. Op loopafstand van de woning vindt u het Hartelpark waarin u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen binnen handbereik evenals het winkelcentrum ’t Plateau.

Lenastraat 6 Spijkenisse

Lenastraat 6 Spijkenisse

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.
Levensloopbestendige, goed onderhouden, netjes ingericht en goed geïsoleerde dwarskap woning met parkeren op eigen erf (carport). Tevens praktijkruimte aan huis met apart entree. Kenmerkend voor deze woning zijn de royale voor- en achtertuin welke laatste is gesitueerd op het zonnige zuiden en is voorzien van een ruime overkapping en extra berging/schuur.