fbpx

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 107 m²Perceeloppervlakte: 160 m²Bouwjaar: 1988Kamers: 4Slaapkamers: 3 Goed onderhouden, fraai ingerichte en ruime kwadrantwoning (vier-onder-een-kapwoning) gelegen in de gewilde wijk Schenkel op een prettige en rustige woonlocatie met uitsluitend...

Prunuslaan 19 Rozenburg

Woonoppervlakte: 87 m²Perceeloppervlakte: 126 m²Bouwjaar: 1966Kamers: 5Slaapkamers: 4 Zeer goed onderhouden, rustig gelegen, nette en sfeervol ingerichte 5 kamer eengezinswoning met nette half open keuken, doorzon woonkamer en een ruime achtertuin op het noordwesten....

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 109 m² Perceeloppervlakte: 181 m² Bouwjaar: 1992 Kamers: 4 Slaapkamers: 3 Ruime, goed geïsoleerde eind eengezinswoning met ruime voor- en achtertuin en verruimd middels 2 dakkapellen, 1 aan de straatzijde en 1 aan de tuinzijde gelegen op maar liefst...

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 113 m² Perceeloppervlakte: 191 m² Bouwjaar: 1987 Kamers: 4 Slaapkamers: 4 Ruime, goed onderhouden en goed geïsoleerde (kunststofkozijnen, vloer-, dak- en gevelisolatie) 4-kamer eengezinswoning met nette voor-, zij- en diepe zonnige achtertuin grenzend...

Lisstraat 74 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 197 m² Bouwjaar: 1963 Kamers: 6 Slaapkamers: 5 Zeer ruime, sfeervolle en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met een ruime achtertuin op het zuiden, balkon aan de voorzijde en de 2e verdieping is verruimd met dakkapel...

Inschrijven als zoeker

Blijf op de hoogte van het aanbod dat aan uw wensen voldoet. 

Zowel de panden die bij ons in de verkoop staan als die van collega makelaars!

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Mekongstraat 21 Spijkenisse

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
Goed onderhouden, fraai ingerichte en ruime kwadrantwoning (vier-onder-een-kapwoning) gelegen in de gewilde wijk Schenkel op een prettige en rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer en voldoende gratis parkeerruimte.

Prunuslaan 19 Rozenburg

Prunuslaan 19 Rozenburg

Vraagprijs: € 225.000,- kosten koper
Zeer goed onderhouden, rustig gelegen, nette en sfeervol ingerichte 5 kamer eengezinswoning met nette half open keuken, doorzon woonkamer en een ruime achtertuin op het noordwesten. De woning ligt gunstig gelegen ten opzichte van winkels, veel natuur en uitvalswegen.

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Mimi Boesnachstraat 31 Spijkenisse

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Ruime, goed geïsoleerde eind eengezinswoning met ruime voor- en achtertuin en verruimd middels 2 dakkapellen, 1 aan de straatzijde en 1 aan de tuinzijde gelegen op maar liefst 181m² eigen grond. Gelegen in de zeer gewilde woonwijk Maaswijk op loop afstand van alle voorzieningen van deze wijk zoals winkelcentrum, openbaar vervoer, natuur, sportvelden, scholen en medische zorg.

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Rivierlaan 2 Spijkenisse

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.
Ruime, goed onderhouden en goed geïsoleerde (kunststofkozijnen, vloer-, dak- en gevelisolatie) 4-kamer eengezinswoning met nette voor-, zij- en diepe zonnige achtertuin grenzend aan het water met een fraaie vlonder en een stenen berging achter in de tuin. Eén en ander is gelegen op maar liefst 191 m² perceel eigen grond in de gewilde wijk Schenkel.

Lisstraat 74 Spijkenisse

Lisstraat 74 Spijkenisse

Vraagprijs: € 310.000,- k.k.
Zeer ruime, sfeervolle en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met een ruime achtertuin op het zuiden, balkon aan de voorzijde en de 2e verdieping is verruimd met dakkapel en op de begane grond een aanbouw aan de achterzijde. Gelegen op een prettige woonlocatie in Spijkenisse “Noord” op loopafstand van onder andere: winkelcentrum “’t Plateau”, openbaar vervoer, natuur, uitgaansgelegenheden en een goede ontsluiting naar de A15.

Trilgras 5 Spijkenisse

Trilgras 5 Spijkenisse

Woonoppervlakte: 116 m² Perceeloppervlakte: 130 m² Bouwjaar: 1982 Kamers: 5 Slaapkamers: 4 Zeer goed onderhouden, instap klaar en smaakvol ingerichte 5 kamer eengezinswoning. Deze woning is extra vergroot door dakkapellen aan weerszijde en voorzien van maar liefst 10...

Recent verkocht

Tulpstraat 20 Spijkenisse

Tulpstraat 20 Spijkenisse

Deze woning in Spijkenisse is verkocht door De Vree Makelaardij. Ook uw woning verkopen? Neem contact met ons op!

Maria Doorman-Kielstrastraat 43 Spijkenisse

Maria Doorman-Kielstrastraat 43 Spijkenisse

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.

Goed onderhouden, fraai ingerichte en goed geïsoleerde (energielabel A, 12 zonnepanelen) eengezinswoning met een nette moderne keuken, nette badkamer en vier slaapkamers. Gelegen in het gewilde en kindvriendelijke Maaswijk met alle voorzieningen nabij zoals onder andere winkelcentrum, recreatie, natuur, medische zorg en openbaarvervoer.

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Simone de Beauvoirstraat 41 Spijkenisse

Verkocht

Zeer ruime en goed geisoleerde 6 kamer hoek eengezins-/praktijkwoning met inpandige garage en parkeerruimte voor 2 auto’s op eigen terrein. Door de ruime praktijkruimte op de begane grond heeft u eenvoudig een kantoor of bedrijf aan huis, uiteraard is deze ruimte ook ideaal te gebruiken als extra woonruimte. Eén en ander is gelegen op een prettige en gewilde woonlocatie in de Waaijer met alle denkbare voorzieningen in de nabijheid, zoals het winkelcentrum, scholen, recreatie- en sportvoorziening en openbaar vervoer.

Zoetemanring 52 te Zuidland

Zoetemanring 52 te Zuidland

Verkocht
Instapklare, karakteristieke, zeer duurzame en royale 5 kamer eengezinswoning met A label met nette voor- en achtertuin gelegen op het zonnige Zuid-Westen. De woning is gelegen in het gewilde en relatief nieuwe woongebied Kreken van Nibbeland.

Snoekenveen 139 Spijkenisse

Snoekenveen 139 Spijkenisse

Verkocht
Goed onderhouden, smaakvol ingerichte, ruime hoekwoning met parkeerplaats op eigen erf, luxe keuken en badkamer, stenen berging in de voortuin en extra houten berging in de achtertuin. Deze eengezinswoning is gelegen op 131 m² eigen grond in de gewilde wijk Waterland nabij winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en park Waterland.

Dahliastraat 1a Spijkenisse

Dahliastraat 1a Spijkenisse

Verkocht.
Instapklaar en sfeervol ingericht 3 kamer (voorheen 4) appartement op de tweede woonlaag met vrij uitzicht aan weerszijden, balkon op het zuidwesten en berging in de onderbouw. Gelegen op een prettige woonlocatie in Spijkenisse “Noord” op loopafstand van onder andere: winkelcentrum “’t Plateau”, openbaar vervoer, natuur, uitgaansgelegenheden en een goede ontsluiting naar de A15.

Haya van Someren-Downerpad 14 Spijkenisse

Haya van Someren-Downerpad 14 Spijkenisse

Verkocht
Nette, goed onderhouden en goed geïsoleerde 5 kamer eengezinswoning met moderne keuken en badkamer, een nette voor- en diepe achtertuin alwaar een stenen berging en achterom. Gelegen aan een autovrij, kindvriendelijk pad met ruime parkeermogelijkheden nabij en alle voorzieningen van het zeer kindvriendelijke en gewilde Maaswijk op loopafstand.

Jan Steenstraat 7 Spijkenisse

Jan Steenstraat 7 Spijkenisse

Verkocht
Smaakvol ingericht, instap klaar, rustig gelegen, drie kamer appartement op de eerste woonlaag gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, winkelcentrum, park en ontsluiting, voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming, royale berging in de onderbouw, balkon en afgesloten entree.