Woonwensen doorsturen voor ons zoekerssysteem

Meld u kosteloos aan als zoeker en deel uw woonwensen met ons. Bij De Vree Makelaardij gaan we meteen voor u aan de slag door een persoonlijke online zoekomgeving op move.nl te creëren. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van ons actuele woningaanbod en dat van collega NVM-makelaars, afgestemd op uw specifieke wensen. Vaak zelfs voordat deze op Funda verschijnen!

Wij zetten ons uitgebreide netwerk in om u te informeren over nieuwe woningen die perfect bij u passen. Dit doen we voor vele actieve zoekers, hierdoor hebben we vaak al geschikte kandidaten voor de verkoop van uw huidige huis. Als verkoopmakelaar gebruiken we ons zoekersnetwerk dan ook regelmatig voor betere adviezen en snelle verkopen.

In een persoonlijk gesprek verkennen we graag samen met u alle mogelijkheden. Plan uw vrijblijvende afspraak.

Online zoekerssysteem via ons online portaal move.nl

Uw online portaal

Na uw aanmelding wordt uw zoekopdracht ook zichtbaar in uw persoonlijke move.nl account. Net zoals u dat wellicht al kent van het inplannen van bezichtigingen, biedt dit systeem u de mogelijkheid om op elk gewenst moment uw zoekcriteria eenvoudig aan te passen. Zo houdt u altijd de volledige controle over uw zoektocht naar uw droomwoning, allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Schrijf u vrijblijvend in

Plaatsen
Akkoord*
Nieuwsbrief