Taxatie Vlaardingen

Logo NRVT
Koninklijke NVM logo

Waarom kiezen voor een taxatie in Vlaardingen bij De Vree Makelaardij?

Volledig onderzoeksrapport

Wanneer u kiest voor een taxatie door De Vree Makelaardij, ontvangt u een uitgebreid en gevalideerd taxatierapport. Onze NVM Register-Taxateurs volgen strikte richtlijnen en gebruiken de meest actuele data om een nauwkeurige waardebepaling van uw woning te maken. Dit rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd, wat essentieel is voor het aanvragen van een financiering.

Diepgaande kennis van Vlaardingen

Woning verkocht in Vlaardingen

Onze taxateurs hebben een diepgaande kennis van Vlaardingen, een stad die bekend staat om zijn rijke maritieme geschiedenis en prachtige groene gebieden zoals de Broekpolder. Met iconische bezienswaardigheden zoals het Museum Vlaardingen en de historische Grote Kerk, biedt Vlaardingen een unieke woonervaring. Deze lokale expertise stelt ons in staat om alle factoren die de waarde van uw woning beïnvloeden, zoals nabijheid van voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, nauwkeurig te beoordelen.

Een taxatie in Vlaardingen, snel en nauwkeurig

 • Snelle en betrouwbare service
 • Flexibel bij afspraken
 • NRVT, NVM en NWWI
 • Deskundige register taxateurs
 • Transparante communicatie

Waarom kiezen voor De Vree Makelaardij?

Bij De Vree Makelaardij combineren we onze brede marktkennis met ervaring en de juiste data. Onze NVM taxateurs kennen de vastgoedmarkt in Vlaardingen door en door, wat resulteert in een taxatierapport dat de werkelijke waarde van uw woning weerspiegelt. De NVM data loopt ongeveer 3 tot 4 maanden voor op openbare data, wat de inschatting preciezer laat aansluiten op het huidige moment. Als NRVT Register-Taxateur verzorgen wij een volledig onderzoeksrapport naar de woning in Vlaardingen. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice, zijn we flexibel met het inplannen van de afspraak in Vlaardingen en verzorgen wij een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.

De Vree Makelaardij voor een taxatie Vlaardingen

Koninklijke NVM logo

NVM

Een hypotheekverstrekker wil graag dat de taxatie betrouwbaar is. Bij twijfel loopt u de kans dat uw taxatie niet wordt erkend en dat u bijvoorbeeld uw hypotheek niet krijgt. Schakel ons daarom in als NVM-taxateur.

De NVM-taxateur houdt zich aan de NVM-erecode en moet jaarlijks zijn kennis op peil houden door middel van trainingen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. In Vlaardingen is het cruciaal om te kiezen voor een taxateur die deskundig, onafhankelijk en goed geïnformeerd is over de lokale markt. Onze NVM-taxateurs beschikken altijd over het meest actuele beeld van de markt in Vlaardingen, inclusief kennis over de rijke maritieme geschiedenis, groene ruimtes zoals de Broekpolder, en de uitstekende voorzieningen. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige en betrouwbare taxatie garanderen die door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Bij De Vree Makelaardij zorgen we ervoor dat onze taxatierapporten voldoen aan de strenge normen van het NWWI. Dit betekent dat u kunt rekenen op een taxatierapport dat niet alleen gedetailleerd en nauwkeurig is, maar ook door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. Onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Vlaardingen, gecombineerd met de validatie door het NWWI, biedt u de zekerheid van een betrouwbare taxatie die voldoet aan alle vereisten.

Logo NRVT

NRVT

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is het centrale register van vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel. Als centraal register houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie en garandeert het daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs.


Als NRVT Register-Taxateur bij De Vree Makelaardij voldoen we aan de hoogste standaarden binnen de branche. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de professionaliteit en deskundigheid van onze taxateurs. We blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in de vastgoedmarkt, zodat we u altijd kunnen voorzien van een up-to-date en nauwkeurig taxatierapport. Onze registratie bij het NRVT verzekert u van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor belangrijke financiële beslissingen zoals het aanvragen van een hypotheek.

Wat kunt u verwachten?

 • Flexibele Afspraakmogelijkheden
  Dankzij ons team van meerdere NVM taxateurs kunnen we snel en op uw gewenste tijdstip een afspraak plannen.
 • Deskundige waarde schatting
  Grondige en nauwkeurige analyse van de woning in Vlaardingen.
 • Gecertificeerde taxateurs
  Professionele en ervaren NVM Register-Taxateurs die hun papieren hebben gehaald bij SVMNIVO, de hoogste standaard in de branche.
 • Uitgebreid taxatierapport
  Een gedetailleerd rapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen en wordt geaccepteerd door banken voor financiering.
 • Snelle levering
  Efficiënte en tijdige afhandeling van het taxatierapport in Vlaardingen
 • NVM lid
  Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd door NVM-lidmaatschap.
 • Gebruik van NVM-data
  Dankzij NVM-data kunnen we de waarde van de woning in Vlaardingen nog nauwkeuriger vaststellen.
 • Unieke taxaties
  Elke taxatie in Vlaardingen is uniek en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische generatie van de rapporten.
 • Gevalideerd door NWWI
  Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat extra zekerheid en betrouwbaarheid biedt.
 • Onafhankelijk en objectief
  Wij zijn bij elke taxatie volledig onafhankelijk en laten ons nooit beïnvloeden. Hierdoor bent u verzekerd van een objectieve waardeschatting.
 • Transparante communicatie
  Duidelijke uitleg en regelmatige updates gedurende het proces.
 • Juridische zekerheid
  Rapporten die voldoen aan alle juridische vereisten.
 • Ondersteuning bij hypotheken
  Erkend door alle banken en geldverstrekkers.
 • Wij kennen Vlaardingen
  Lokaal bekend met alle inzicht in de trends en ontwikkelingen in uw regio.
 • Uitstekende klantenservice
  Altijd beschikbaar voor vragen en advies.
Wat kost een taxatie in Vlaardingen?

De kosten van een taxatie in Vlaardingen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het doel van de taxatie, het type woning, en of er een bouwkundige keuring aanwezig is. Bij De Vree Makelaardij maken we vooraf duidelijke afspraken over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor een hypotheekaanvraag of financiering kan de taxatieprijs anders zijn dan voor bijvoorbeeld een waarde-inschatting voor verkoopdoeleinden. Daarnaast kunnen complexere woningen hogere taxatiekosten met zich meebrengen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?

Een taxatie is een volledig onderzoek naar de waarde van een woning, uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Dit onderzoek wordt gedocumenteerd in een gedetailleerd rapport dat kan worden gebruikt voor het aanvragen van een financiering, zoals een hypotheek. Een taxatie omvat een grondige analyse van de woning, de markt en andere relevante factoren, en wordt uitgevoerd volgens strikte richtlijnen en standaarden.

Een waardebepaling, daarentegen, is meestal een minder formele inschatting van de waarde van een woning, vaak uitgevoerd door een makelaar. Dit wordt vaak gebruikt voor verkoopstrategieën en is regelmatig gratis. Hoewel een waardebepaling nuttig kan zijn, is het niet voldoende voor officiële doeleinden zoals het aanvragen van een hypotheek. Voor een waardebepaling kunt u terecht bij een NVM makelaar, die in ieder geval een opleiding heeft gevolgd en de regels van de NVM volgt.
Het is belangrijk op te merken dat een Register-Taxateur geen waardebepalingen op papier mag zetten, maar altijd een nauwkeurig en goed onderbouwd taxatierapport moet opstellen.

De volgende stap

Hoe werkt het?

Tel: 0181 611919
Email: info@devreemakelaardij.nl

Stap 1: Schakel ons in
Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder zelf in. Wij nemen contact op met de juiste partij voor een afspraak.
Stap 2: Wij regelen alles
Wij gaan alles onderzoeken. Hier hebben we een hoop gegevens nodig. Wij doen er alles aan om alles zo compleet mogelijk te verzamelen en uit te werken in een rapport.
Stap 3: Een zeker taxatierapport
U ontvangt een volledige rapportage over ons onderzoek en de schatting van de waarde. Dit rapport kunt u gebruiken voor het doel wat we van te voren hebben afgesproken.

Taxatie aanvraag

Via dit formulier kunt u direct uw aanvraag toesturen. Wij nemen contact met u op over de kosten en de vervolg stappen.

Vrijblijvende offerte

Wij taxeren geen woningen in verhuurde staat.

Werkgebied voor Taxatie Vlaardingen

 • Centrum
 • Westwijk
 • Vettenoordse Polder
 • Oostwijk
 • Vlaardinger Ambacht
 • Holy Zuid en Noord
 • Broekpolder
Logo NRVT
Vastgoedcert gecertificeerd
Koninklijke NVM logo