Taxatie Spijkenisse

taxateur spijkenisse, uw nvm taxatie rapport

Het vinden van een betrouwbare en ervaren taxateur in Spijkenisse is essentieel voor het verkrijgen van een nauwkeurig en bank-geaccepteerd taxatierapport. Bij De Vree Makelaardij staan we al ruim 25 jaar klaar voor onze klanten. Ons kantoor is gevestigd in Spijkenisse, wat ons een diepgaand inzicht geeft in de lokale vastgoedmarkt.

Jarenlange ervaring en lokale marktkennis in Spijkenisse

Onze uitgebreide ervaring in de vastgoedsector is niet alleen gebaseerd op onze rol als taxateur, maar ook als actieve makelaar. Deze dubbele expertise stelt ons in staat om een nauwkeurige inschatting te maken van de waarde van uw woning. Als NRVT-geregistreerde taxateurs voldoen wij aan de hoogste standaarden binnen de branche, wat zorgt voor betrouwbare en erkende taxatierapporten.

Het belang van een nauwkeurig taxatierapport

Een nauwkeurig taxatierapport is van cruciaal belang bij de aan- of verkoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek of het bepalen van de marktwaarde voor fiscale doeleinden. Een foutief of onvolledig taxatierapport kan leiden tot financiële verliezen of het mislopen van uw droomwoning. Daarom is het van essentieel belang dat u kiest voor een taxateur met een bewezen staat van dienst en diepgaande kennis van de lokale markt.

Onze werkwijze als taxateur in Spijkenisse

Wanneer u kiest voor een taxatie door De Vree Makelaardij, kunt u rekenen op een grondige en professionele aanpak:

1. Voorbereiding: We starten met een uitgebreide analyse van de marktgegevens en de specifieke kenmerken van de woning. Dit omvat het onderzoeken van vergelijkbare woningen in de omgeving, recente verkopen en de huidige markttrends.

2. Inspectie: Een van onze NRVT-geregistreerde taxateurs komt langs om uw woning te inspecteren. Hierbij wordt gekeken naar de staat van onderhoud, de indeling, de grootte, en andere relevante factoren die de waarde van de woning beïnvloeden.

3. Rapportage: Op basis van de verzamelde gegevens en de inspectie stellen wij een gedetailleerd taxatierapport op. Dit rapport bevat een duidelijke en onderbouwde waardebepaling van uw woning, die voldoet aan de eisen van banken en andere financiële instellingen.

Snel een taxatierapport in Spijkenisse

 • Snelle en betrouwbare service
 • Flexibel bij afspraken
 • Erkende kwaliteit
 • Deskundige register taxateur
 • Transparante communicatie

Bij De Vree Makelaardij kunt u rekenen op snelle en betrouwbare taxatiediensten in Spijkenisse, waarbij wij flexibel zijn met afspraken om aan uw behoeften te voldoen. Onze deskundige taxateurs, geregistreerd bij het NRVT en gecertificeerd door SVMNIVO, zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare waardebepalingen. Onze taxatierapporten, gevalideerd door het NWWI en geaccepteerd door alle banken, bieden u de zekerheid die u nodig heeft voor uw financiering. Daarnaast staat transparante communicatie centraal in onze dienstverlening, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en geen verrassingen tegenkomt.

De Vree Makelaardij voor een taxatie Spijkenisse

Koninklijke NVM logo

NVM

Een hypotheekverstrekker en u wilt graag dat de taxatie betrouwbaar is. Bij twijfel, loopt u de kans dat uw taxatie niet wordt erkend en dat u bijvoorbeeld uw hypotheek niet krijgt. Schakel ons daarom in als  NVM-taxateur.
De NVM-taxateur houdt zich aan de NVM-erecode en moet jaarlijks zijn kennis op peil houden door middel van trainingen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Want hij is deskundig, onafhankelijk en beschikt altijd over het meest actuele beeld van de lokale markt.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Logo NRVT

NRVT

Het NRVT is het centrale register van vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel.

Als centraal register houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie en garandeert het daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs.

Wat kunt u verwachten?

 • Flexibele Afspraakmogelijkheden
  Dankzij ons team van meerdere taxateurs kunnen we snel en op uw gewenste tijdstip een afspraak plannen.
 • Deskundige waarde schatting
  Grondige en nauwkeurige analyse van de woning.
 • Gecertificeerde taxateurs
  Professionele en ervaren taxateurs die hun papieren hebben gehaald bij SVMNIVO, de hoogste standaard in de branche.
 • Uitgebreid taxatierapport
  Een gedetailleerd rapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen en wordt geaccepteerd door banken voor financiering.
 • Snelle levering
  Efficiënte en tijdige afhandeling van het taxatierapport.
 • NVM erkenning
  Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd door NVM-lidmaatschap.
 • Gebruik van NVM-data
  Dankzij NVM-data kunnen we de waarde van de woning nog nauwkeuriger vaststellen.
 • Unieke taxaties
  Elke taxatie is uniek en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische generatie van de rapporten, wat zorgt voor meer aandacht en zorgvuldigheid.
 • Gevalideerd door NWWI
  Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat extra zekerheid en betrouwbaarheid biedt.
 • Onafhankelijk en objectief
  Wij zijn bij elke taxatie volledig onafhankelijk en laten ons nooit beïnvloeden. Hierdoor bent u verzekerd van een objectieve waardeschatting.
 • Transparante communicatie
  Duidelijke uitleg en regelmatige updates gedurende het proces.
 • Juridische zekerheid
  Rapporten die voldoen aan alle juridische vereisten.
 • Ondersteuning bij hypotheken
  Erkend door alle banken en geldverstrekkers.
 • Wij kennen Spijkenisse
  Lokaal bekend met alle inzicht in de trends en ontwikkelingen in uw regio.
 • Uitstekende klantenservice
  Altijd beschikbaar voor vragen en advies.

De volgende stap

Hoe werkt het?

Stap 1: Schakel ons in
Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder zelf in. Wij nemen contact op met de juiste partij voor een afspraak.
Stap 2: Wij regelen alles
Wij gaan alles onderzoeken. Hier hebben we een hoop gegevens nodig. Wij doen er alles aan om alles zo compleet mogelijk te verzamelen en uit te werken in een rapport.
Stap 3: Een zeker taxatierapport
U ontvangt een volledige rapportage over ons onderzoek en de schatting van de waarde. Dit rapport kunt u gebruiken voor het doel wat we van te voren hebben afgesproken.
Logo NRVT
Vastgoedcert gecertificeerd
Koninklijke NVM logo