Taxatie Rotterdam

Logo NRVT
Koninklijke NVM logo

De Vree Makelaardij voor uw taxatie in Rotterdam

Bij De Vree Makelaardij bieden wij volledige taxatierapporten die voldoen aan de eisen van alle geldverstrekkers. Onze rapporten zijn nauwkeurig en betrouwbaar, dankzij onze uitgebreide marktkennis en gebruik van geavanceerde data-analysemethoden.

Wijken waarin wij actief zijn:

 • Oud Charlois
 • Pendrecht
 • Zuidwijk
 • Carnisse
 • Spangen
 • Bospolder
 • Tussendijken
 • Oud Mathenesse
 • Delfshaven
 • Schiemond
 • Nieuwe Westen
 • Nieuw Mathenesse
 • Wielewaal
 • Heijplaat
 • Waalhaven
 • Charlois Zuidrand
 • Zuiderpark
 • Witte Dorp

Waarom kiezen voor De Vree Makelaardij?

Lokale Expertise: Onze taxateurs zijn geboren in Rotterdam en hebben een diepgaande kennis van de lokale markt. Dit stelt ons in staat om de waarde van uw woning nauwkeurig te bepalen.

Nauwkeurigheid en Betrouwbaarheid: Als NVM Register-Taxateurs voldoen wij aan de hoogste standaarden binnen onze branche. Onze rapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Persoonlijke Benadering: Wij begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie en wensen.

Volledig onderzoeksrapport

Wanneer u kiest voor een taxatie door De Vree Makelaardij, ontvangt u een uitgebreid en gevalideerd taxatierapport. Onze NVM Register-Taxateurs volgen strikte richtlijnen en gebruiken de meest actuele data om een nauwkeurige waardebepaling van uw woning te maken. Dit rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd, wat essentieel is voor het aanvragen van een financiering.

Een taxatie in Rotterdam, snel en nauwkeurig

 • Snelle en betrouwbare service
 • Flexibel bij afspraken
 • NRVT, NVM en NWWI
 • Deskundige register taxateurs
 • Transparante communicatie

Waarom kiezen voor De Vree Makelaardij?

Bij De Vree Makelaardij combineren we onze brede marktkennis met ervaring en de juiste data. Onze NVM taxateurs kennen de vastgoedmarkt in Rotterdam door en door, wat resulteert in een taxatierapport dat de werkelijke waarde van uw woning weerspiegelt. De NVM data loopt ongeveer 3 tot 4 maanden voor op openbare data, wat de inschatting preciezer laat aansluiten op het huidige moment. Als NRVT Register-Taxateur verzorgen wij een volledig onderzoeksrapport naar de woning in Rotterdam. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice, zijn we flexibel met het inplannen van de afspraak in Rotterdam en verzorgen wij een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.

Onze expertise komt voort uit een diepgaande kennis van de stad. Van de historische panden in Delfshaven tot de levendige sfeer in het Nieuwe Westen, we begrijpen wat elke wijk uniek maakt. De dynamiek van wijken zoals Spangen, met zijn mix van moderne en historische gebouwen, en de groene ruimten zoals het Zuiderpark, worden allemaal in onze taxaties meegenomen. Hierdoor kunnen we de waarde van uw woning nauwkeurig en contextueel bepalen, wat essentieel is voor betrouwbare en erkende taxatierapporten.

De Vree Makelaardij voor een taxatie Rotterdam

Koninklijke NVM logo

NVM

Een hypotheekverstrekker wil graag dat de taxatie betrouwbaar is. Bij twijfel loopt u de kans dat uw taxatie niet wordt erkend en dat u bijvoorbeeld uw hypotheek niet krijgt. Schakel ons daarom in als NVM-taxateur.


De NVM-taxateur houdt zich aan de NVM-erecode en moet jaarlijks zijn kennis op peil houden door middel van trainingen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. In Rotterdam is het cruciaal om te kiezen voor een taxateur die deskundig, onafhankelijk en goed geïnformeerd is over de lokale markt. Onze NVM-taxateurs beschikken altijd over het meest actuele beeld van de markt in Rotterdam, inclusief kennis over de historische charme van wijken zoals Delfshaven, de bruisende sfeer van het Nieuwe Westen, en de groene oases zoals het Zuiderpark. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige en betrouwbare taxatie garanderen die door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Bij De Vree Makelaardij zorgen we ervoor dat onze taxatierapporten voldoen aan de strenge normen van het NWWI. Dit betekent dat u kunt rekenen op een taxatierapport dat niet alleen gedetailleerd en nauwkeurig is, maar ook door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. Onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Rotterdam, gecombineerd met de validatie door het NWWI, biedt u de zekerheid van een betrouwbare taxatie die voldoet aan alle vereisten. We houden rekening met de unieke kenmerken van wijken zoals de historische gebouwen in Oud Charlois, de dynamische sfeer van Spangen, en de groene gebieden zoals het Zuiderpark, om een nauwkeurige waardebepaling te garanderen.

Logo NRVT

NRVT

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is het centrale register van vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel. Als centraal register houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie en garandeert het daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs.


Als NRVT Register-Taxateur bij De Vree Makelaardij voldoen we aan de hoogste standaarden binnen de branche. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de professionaliteit en deskundigheid van onze taxateurs. We blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in de vastgoedmarkt, zodat we u altijd kunnen voorzien van een up-to-date en nauwkeurig taxatierapport. Onze registratie bij het NRVT verzekert u van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor belangrijke financiële beslissingen zoals het aanvragen van een hypotheek.


Onze taxateurs combineren deze hoge normen met uitgebreide lokale kennis van Rotterdam. Of het nu gaat om de historische waarde van woningen in Delfshaven, de dynamische vastgoedmarkt in Spangen, of de specifieke kenmerken van de groene wijken zoals het Zuiderpark, wij zorgen ervoor dat alle unieke aspecten van uw woning in het taxatierapport worden meegenomen.

Wat kunt u verwachten?

 • Flexibele Afspraakmogelijkheden
  Dankzij ons team van meerdere NVM taxateurs kunnen we snel en op uw gewenste tijdstip een afspraak plannen.
 • Deskundige waarde schatting
  Grondige en nauwkeurige analyse van de woning in Rotterdam.
 • Gecertificeerde taxateurs
  Professionele en ervaren NVM Register-Taxateurs die hun papieren hebben gehaald bij SVMNIVO, de hoogste standaard in de branche.
 • Uitgebreid taxatierapport
  Een gedetailleerd rapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen en wordt geaccepteerd door banken voor financiering.
 • Snelle levering
  Efficiënte en tijdige afhandeling van het taxatierapport in Rotterdam
 • NVM lid
  Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd door NVM-lidmaatschap.
 • Gebruik van NVM-data
  Dankzij NVM-data kunnen we de waarde van de woning in Rotterdam nog nauwkeuriger vaststellen.
 • Unieke taxaties
  Elke taxatie in Rotterdam is uniek en er wordt geen gebruik gemaakt van automatische generatie van de rapporten.
 • Gevalideerd door NWWI
  Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), wat extra zekerheid en betrouwbaarheid biedt.
 • Onafhankelijk en objectief
  Wij zijn bij elke taxatie volledig onafhankelijk en laten ons nooit beïnvloeden. Hierdoor bent u verzekerd van een objectieve waardeschatting.
 • Transparante communicatie
  Duidelijke uitleg en regelmatige updates gedurende het proces.
 • Juridische zekerheid
  Rapporten die voldoen aan alle juridische vereisten.
 • Ondersteuning bij hypotheken
  Erkend door alle banken en geldverstrekkers.
 • Wij kennen Rotterdam
  Lokaal bekend met alle inzicht in de trends en ontwikkelingen in uw regio.
 • Uitstekende klantenservice
  Altijd beschikbaar voor vragen en advies.

De volgende stap

Hoe werkt het?

Tel: 0181 611919
Email: info@devreemakelaardij.nl

Stap 1: Schakel ons in
Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder zelf in. Wij nemen contact op met de juiste partij voor een afspraak.
Stap 2: Wij regelen alles
Wij gaan alles onderzoeken. Hier hebben we een hoop gegevens nodig. Wij doen er alles aan om alles zo compleet mogelijk te verzamelen en uit te werken in een rapport.
Stap 3: Een zeker taxatierapport
U ontvangt een volledige rapportage over ons onderzoek en de schatting van de waarde. Dit rapport kunt u gebruiken voor het doel wat we van te voren hebben afgesproken.

Taxatie aanvraag

Via dit formulier kunt u direct uw aanvraag toesturen. Wij nemen contact met u op over de kosten en de vervolg stappen.

Vrijblijvende offerte

Wij taxeren geen woningen in verhuurde staat.

Onze lokale expertise in Rotterdam

Rotterdam is een stad met een rijke geschiedenis en een dynamische vastgoedmarkt. Onze ervaring strekt zich uit over diverse wijken, elk met hun unieke kenmerken. In wijken zoals Oud Charlois en Carnisse waarderen we de authentieke sfeer en de nabijheid van groene gebieden zoals het Zuiderpark. De historische charme van Spangen en Delfshaven zorgt ervoor dat we bijzondere aandacht besteden aan de unieke waarde die deze buurten aan woningen geven.

In de meer moderne delen van de stad, zoals Schiemond en Pendrecht, combineren we onze kennis van recente ontwikkelingen en hoogbouw met de traditionele waarden van de buurt. Wijken zoals Nieuwe Westen en Bospolder brengen een bruisende multiculturele sfeer die we meenemen in onze taxatierapporten om een volledig beeld van de woningwaarde te geven.

Onze taxaties in gebieden zoals Heijplaat en Witte Dorp laten zien hoe belangrijk het is om de historische en architectonische elementen van Rotterdam te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat onze taxaties niet alleen accuraat, maar ook contextueel rijk zijn, wat belangrijk is voor de juiste waardebepaling van uw woning.

Logo NRVT
Vastgoedcert gecertificeerd
Koninklijke NVM logo