fbpx

Makelaar Rozenburg

Uw NVM makelaar in Rozenburg.

Als NVM makelaar zijn wij al ruim 20 jaar actief in Rozenburg. Door de ligging van Rozenburg is dit een zeer aantrekkelijk om te wonen. Door de goede bereikbaarheid is dit gebied voor een grote doelgroep interessant. Om zo succesvol mogelijk te zijn als verkoop of aankoop makelaar maken wij onder andere gebruik van de NVM data. Bij een verkoop kunnen wij de kanidaten van uw woning daardoor nog beter bereiken wat een beter resultaat tot gevolg heeft. Als aankoopmakelaar gebruiken wij deze data om de kansen tot een succesvolle aankoop zo groot mogelijk te maken.. 

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Rozenburg

Serieuze zoekers*

De afgelopen 4 maanden zijn er 607 mensen actief op zoek gegaan naar een geschikte woning in Rozenburg. Terwijl er 44 woningen zijn verkocht. Als verkoopmakelaar weten wij precies hoe wij deze mensen kunnen bereiken. Daarnaast hebben wij veel zoekers in ons systeem die hebben aangegeven interesse te hebben in een woning in Rozenburg. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een verkoopgesprek. Hierbij maken wij een schatting van de waarde van uw woning en geven wij uitleg over onze manier van werken. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen als verkoopmakelaar in Rozenburg.  Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Prettige makelaar, voor al onze vragen en onduidelijkheden die we tussendoor hadden konden we ten alle tijden terecht, en werden we zeer goed en gedegen voorzien van uitleg. Kortom deze makelaar zouden wij een ieder aanraden in te schakelen bij uw eventuele verkoop of aankoop!

Verkoper

Rozenburg
Makelaar Rockanje weet de mooie plekken

Aankoopmakelaar Rozenburg

Als aankoopmakelaar in Rozenburg komt onze lokale kennis erg van pas. Zo kennen wij de woningen en kunnen wij u beter adviseren tijdens uw zoektocht. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met collega makelaars in Rozenburg. Hierdoor weten wij vaak eerder dat een bepaalde woning te koop komt dan dat deze op Funda staat. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Rozenburg

Taxateur Rozenburg

Als NVM taxateur in Rozenburg kunnen wij voor u deskundig de waarde van een woning bepalen. Door de ervaring en unieke data uitwisseling van NVM makelaars doen wij dit op de meest nauwkeurige wijze. Daarom worden onze rapporten dan ook geaccepteerd door alle geldverstrekkers en banken. Lees meer over een taxatie in Rozenburg.

Als makelaar actief in onder andere Rozenburg kunnen wij u uitstekend van dienst zijn in dit gebied. Dit hebben wij in het verleden dan ook diverse malen bewezen bij succesvolle verkopen en aankopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verkoopaankoop of taxatie van een woning. Ook als u opzoek bent naar een woning in Rozenburg kunt u bij ons terecht. Geef uw woonwensen aan ons door.

Makelaarsbord met verkocht sticker bij woning in Rozenburg