Makelaar Rozenburg

Uw NVM makelaar in Rozenburg.

Als NVM makelaar in Rozenburg hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van mensen bij het kopen en verkopen van huizen in dit gebied. Dankzij onze kennis van Rozenburg en de omgeving zijn wij in staat om u te adviseren over de beste manier om uw huis te verkopen. Wij maken gebruik van de meest recente NVM data om de kandidaten voor uw huis te bereiken en ervoor te zorgen dat u het beste resultaat behaalt. Wij staan klaar om u te helpen met al uw wensen en behoeften, dus neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het verkopen van uw huis in Rozenburg.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Rozenburg

Serieuze zoekers*

De afgelopen 4 maanden zijn er 919 mensen actief op zoek gegaan naar een geschikte woning in Rozenburg. Als NVM verkoopmakelaar weten wij precies hoe wij deze mensen kunnen bereiken. Daarnaast hebben wij veel zoekers in ons systeem die hebben aangegeven interesse te hebben in een woning in Rozenburg. Wij komen graag bij u langs voor een verkoopgesprek. Hierbij maken wij vrijblijvend een schatting van de waarde van uw woning en geven wij uitleg over onze manier van werken. 

Prettige makelaar, voor al onze vragen en onduidelijkheden die we tussendoor hadden konden we ten alle tijden terecht, en werden we zeer goed en gedegen voorzien van uitleg. Kortom deze makelaar zouden wij een ieder aanraden in te schakelen bij uw eventuele verkoop of aankoop!

Verkoper

Rozenburg
Makelaar Rockanje weet de mooie plekken

Aankoopmakelaar Rozenburg

Als aankoopmakelaar in Rozenburg komt onze lokale kennis erg van pas. Zo kennen wij de woningen en kunnen wij u beter adviseren tijdens uw zoektocht. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met collega makelaars in Rozenburg. Hierdoor weten wij vaak eerder dat een bepaalde woning te koop komt dan dat deze op Funda staat. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Rozenburg

Taxateur Rozenburg

Als NVM taxateur in Rozenburg kunnen wij voor u deskundig de waarde van een woning bepalen. Door de ervaring en unieke data uitwisseling van NVM makelaars doen wij dit op de meest nauwkeurige wijze. Daarom worden onze rapporten dan ook geaccepteerd door alle geldverstrekkers en banken. Lees meer over een taxatie in Rozenburg.

De Vree Makelaardij uw NVM makelaar in Rozenburg

NVM logo

NVM makelaar

Een NVM-makelaar houdt zich aan de NVM-Erecode. Daardoor heeft u de garantie op de kwaliteit van de dienstverlening.

NVM-makelaars zijn deskundig en hebben vele diploma’s en certificaten. Zij houden hun kennisniveau hoog door permanente educatie.

Nauwkeurige waardering

Dankzij onze jarenlange ervaring in Rozenburg, de uitgebreide database van de NVM en diverse tools om de markt in te schatten kunnen wij de waarde van uw woning precies vaststellen. Zo stellen wij in overleg met u de optimale strategie voor de verkoop vast. 

Groot netwerk

Een grote groep mensen maakt gebruik van onze gratis zoekdienst zo hebben we een duidelijk beeld wat de potentiele koper in Rozenburg zoekt. Bij de verkoop van uw woning brengen wij uw woning daarnaast extra onder de aandacht bij een grote groep potentiële kopers via het netwerk van meer dan 3.500 NVM-makelaars

Zekerheid

Wij kennen alle juridische haken en ogen en nemen alle complexe documentatie uit handen. Vanaf het begin van het verkoopproces tot na de overdrachts bij de notaris kunnen wij u op deze manier volledig ontzorgen.

Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen