fbpx

Rozenburg

Makelaar Rozenburg

Als NVM makelaar zijn wij al ruim 20 jaar actief in Rozenburg. Door de ligging van Rozenburg is dit dorp zeer aantrekkelijk om te wonen. Om zo succesvol mogelijk te zijn als verkoop of aankoop makelaar maken wij onder andere gebruik van de NVM data. Hierdoor kunnen wij de kanidaten van uw woning nog beter beschrijven en benaderen.

Verkoopmakelaar Rozenburg

De afgelopen 4 maanden* zijn er 596 mensen actief op zoek gegaan naar een geschikte woning in Rozenburg. Als verkoopmakelaar weten wij precies hoe wij deze mensen kunnen bereiken. Daarnaast hebben wij veel zoekers in ons systeem die hebben aangegeven interesse te hebben in een woning in Rozenburg. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een verkoopgesprek. Hierbij maken wij een schatting van de waarde van uw woning en geven wij uitleg over onze manier van werken.

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen als verkoopmakelaar in Rozenburg.

* data van eind april 2020 voor het volledige dorp Rozenburg (ZH)

Aankoopmakelaar Rozenburg

Als aankoopmakelaar in Rozenburg komt onze lokale kennis erg van pas. Zo kennen wij de woningen en kunnen wij u beter adviseren tijdens uw zoektocht. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met collega makelaars in Rozenburg. Hierdoor weten wij vaak eerder dat een bepaalde woning te koop komt dan dat deze op Funda staat.

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Rozenburg

Taxateur Rozenburg

Als NVM taxateur in Rozenburg kunnen wij voor u deskundig de waarde van een woning bepalen. Door de ervaring en unieke data uitwisseling van NVM makelaars doen wij dit op de meest nauwkeurige wijze. Daarom worden onze rapporten dan ook geaccepteerd door alle geldverstrekkers en banken.

Lees meer over een taxatie in Rozenburg.

Meer over Rozenburg

Rozenburg  is een dorp dat als bestuurscommissiegebied deel uit maakt van de Nederlandse gemeente Rotterdam. Het is de enige plaats op het eiland Rozenburg. Tot 2010 was het een zelfstandige gemeente. Volgens het CBS telde Rozenburg op 1 januari 2010 12.489 inwoners. De oppervlakte is 6,50 km2 groot, waarvan 1,99 km2 water. Het dorp wordt omsloten door de industrie van het Botlekgebied en Europoort die in de loop van de tweede helft van de twintigste eeuw het gehele eiland in bezit heeft genomen. Wikipedia

Als makelaar actief in onder andere Rozenburg kunnen wij u uitstekend van dienst zijn in dit gebied. Dit hebben wij in het verleden dan ook diverse malen bewezen bij succesvolle verkopen en aankopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verkoopaankoop of taxatie van een woning.

Ook als u opzoek bent naar een woning in Rozenburg kunt u bij ons terecht. Geef uw woonwensen aan ons door.