fbpx

Zuidland

Zuidland 3Als makelaar actief in Zuidland hebben wij, naast diverse succesvolle eerdere verkopen, met enige regelmaat woningen te koop in Zuidland. Met ons makelaarskantoor in Spijkenisse kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij uw aankoop of verkoop.

Zuidland, in streekdialect Sland, is een dorp op het eiland Voorne-Putten, in de gemeente Nissewaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Zuidland telde per 1 juli 2011 5240 inwoners; het aantal woningen bedroeg op dat moment 2237.

Wonen in Zuidland

Deze prachtlocatie op het eiland Voorne-Putten kenmerkt zich door de zeer groene en historisch omgeving. Zowel de goede ontsluiting als de bezienswaardigheden in de omgeving maken dit een ideale woonlocatie. Voor diverse foto’s van Zuidland verwijzen wij u graag naar de website van www.zuidlandonsdorp.nl.

Openbaar vervoer

Via Connexxion bus 106 bent u in ongeveer 20 minuten bij het metro station in Spijkenisse

Scholen

In Zuidland bevinden zich 2 basisscholen.
Basisschool de Vlasbloem
Protestant Christelijke Basisschool – De Aanwas

Wonen in Zuidland

Deze prachtlocatie op het eiland Voorne-Putten kenmerkt zich door de zeer groene en historisch omgeving. Zowel de goede ontsluiting als de bezienswaardigheden in de omgeving maken dit een ideale woonlocatie.

Locatie

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

De Arend

“De Arend” een stenen stellingkorenmolen uit 1844.

Openbaar vervoer

Via de Connexxion bus 106 bent u in ongeveer 20 minuten bij het metro station in Spijkenisse

Scholen

In Zuidland bevinden zich 2 basisscholen.