fbpx

De Vree Zoekt

Regelmatig zijn wij opzoek voor opdrachtgevers naar de juiste woning. Dat is waarschijnlijk de reden dat u op deze pagina terecht bent gekomen.
VerkoopmakelaarAankoopmakelaar

Potentiële koper voor uw woning

Als aankoopmakelaar gaan wij doelgericht op zoek naar de juiste woning voor een kandidaat. Soms staat deze woning al te koop of horen wij van collega makelaars dat deze binnenkort in de verkoop komt. Als u van ons een brief heeft ontvangen dan hebben wij een concrete kandidaat die opzoek is naar een soortgelijke woning.

Op basis van onze lokale kennis selecteren wij woningen die in grote lijnen overeen komen met de wensen van onze cliënten.

Uiteraard spelen ook andere factoren, die wij van buitenaf niet kunnen beoordelen, een rol. Bijvoorbeeld de afwerking, de status van de vereniging van eigenaren en diverse privaatrechtelijke en publiekrechtelijke aspecten. Dit zijn allemaal zaken die wij als aankoopmakelaar voor onze opdrachtgever zullen gaan onderzoeken.

Verkopen zonder makelaar

Als u van plan bent om te gaan verkopen en ons de kans wilt geven om de woning verder aan te bieden aan onze client dan horen wij dit graag. Als aankoopmakelaar werken wij voor de kopende partij. Als onze kandidaat besluit voor uw woning te kiezen bent u geen kosten aan ons verschuldigd. 

N

Geen makelaarskosten

Wij werken voor de kopende partij. U bent ons dus geen kosten verschuldigd. 

l

Koopovereenkomst

Voor het opmaken van de koopovereenkomst kunt u uw eigen makelaar inschakelen, de notaris opdracht geven of dat door ons laten doen. 

r

Uitleg

Wij leggen u graag uit hoe de stappen verlopen en wat eventuele juridische documenten betekenen. Wij kunnen u als makelaar van de tegenpartij alleen niet adviseren over wat verstandig is.

Geen rompslomp

Wij zijn er uiteraard bij als de kandidaat komt kijken. U hoeft uw woning niet op internet te presenteren, een fotograaf langs te laten komen of telkens uw huis netjes te maken voor verschillende bezichtigingen. 

Vrijblijvend

 

Als u ingaat op ons aanbod om de woning aan de kandidaat aan te bieden dan is dit volledig vrijblijvend. Ook als de kandidaat uiteindelijk beslist de woning niet te kopen zit u nergens aan vast. 

Liever uw woning niet op deze manier verkopen maar in een “normale” verkoopprocedure of eerst zelf opzoek naar een andere woning? Laat het ons gerust weten om de mogelijkheden te bespreken. 

 

De volgende stap

Bedankt dat u onze kandidaat de kans geeft om wellicht uw woning te kopen. U kunt ons bereiken via:
 Email: info@devreemakelaardij.nl
Telefonisch: 
0181 611919