Makelaar Hoogvliet

Stadsdeel van Rotterdam met de charme van een dorp.

Zeer centraal wonen met goede uitvalsmogelijkheden zowel met de auto als het openbaar vervoer. Door de combinatie van veel groen en voorzieningen zoals scholen, winkels en uitgaans gelegenheden is Hoogvliet een prachtige woonlocatie. Vanuit ons kantoor kijken wij uit op Hoogvliet, met ruim 20 jaar ervaring met onder andere woningen verkopen, aankopen en taxeren in Hoogvliet kunnen wij u als makelaar ook hier ondersteunen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Verkoopgesprek aanvragen

Hoogvliet

Serieuze zoekers*

Door de grote lokale kennis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de verkoop van uw woning in Hoogvliet. Met succesvolle transacties in het verleden bij zowel verkopen als aankopen hebben wij dit al meermaals aangetoont. Met ons kantoor in Spijkenisse zijn wij altijd dichtbij en komen wij veel potentiele kopers voor Hoogvliet tegen. Dit levert dan ook het beste resultaat op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers in het gebied Hoogvliet Rotterdam. (19-07-2020) Serieuze zoekers zijn zoekers die de afgelopen 4 maanden een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen. Het werkelijk aantal zoekers ligt veel hoger maar bevat ook de kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een woning.

Waar zal ik beginnen. een enorm leuk makelaarskantoor. Super mensen, veel kennis en een enorme service ! Een aanrader voor iedereen die zijn huis wil (ver)kopen

Verkoper

Funda beoordeling

Wonen in Hoogvliet

 

Dit stadsdeel van Rotterdam is zeer centraal gelegen ten opzichte van de grote weg en met goede aansluiting op openbaar vervoer. Tevens beschikt Hoogvliet over diverse winkelcentra waaronder “de Binnenban”.

Openbaar vervoer Hoogvliet

 

Hoogvliet beschikt over 3 metrostations en diverse buslijnen waardoor de aansluitingen zeer goed geregeld zijn.

Scholen

In Hoogvliet bevinden zich 12 basisscholen.

Super tevreden met de vree makelaardij. Je word goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken, je kunt ze ook altijd bereiken en doordat het een ‘klein’ bedrijf is, weet iedereen precies wie je bent en waar je het over hebt. Wij zijn dik te vrede en kunnen deze makelaar aan iedereen aanbevelen!

Verkoper

Funda beoordeling

Verkoopgesprek

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij maken graag een afspraak om kennis te maken de onze werkwijze te bespreken.

Maak een afspraakMeer info

Vraag direct uw vrijblijvende verkoopgesprek aan.