fbpx

Uw zoekprofiel

Uw droomhuis

Samen met u gaan wij op zoek naar de ideale woning. Nadat u zich in heeft geschreven als zoeker maken wij een persoonlijk account voor u aan. Elke ochtend controleert ons systeem de panden die wij of collega NVM makelaars in de verkoop hebben of krijgen. Bij ons eigen aanbod sturen wij dit altijd eerst naar collega makelaars en onze zoekers voordat deze op Funda te koop komt.  

Collega Makelaars

Door gebruik te maken van het NVM uitwisselingssysteem zorgen wij ervoor dat wij u rond 6:00 uur ’s morgens een email ontvangt als een collega makelaar laat weten dat er een nieuw pand, welke aan uw wensen voldoet, te koop komt. Voor onze eigen panden die te koop komen zullen wij u in de meeste gevallen telefonisch of per email op de hoogte stellen voordat we de woning aanmelden. 

Uw zoekprofiel

Door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord op www.mijnnvm.nl komt u in uw persoonlijke klantenintranet. Klik hier op Mijn Woonwens om uw persoonlijke aanbod te zien. In het menu aan de rechterkant kunt u nogmaals op “Mijn Woonwens” klikken om een overzicht van uw wensen te zien en deze desgewenst te veranderen. 

Woonwensen

Verander eenvoudig zelf uw zoekprofiel door in te loggen. Hier kunt u de wensen van uw nieuwe droomhuis bijstellen.

Overzicht

Als zoeker heeft u een duidelijk overzicht van het aanbod. U kunt woningen opslaan als favoriet of verwijderen. Ook kunt een aantekeningen maken bij een pand.

Alles bij elkaar

Via ditzelfde systeem kunt u ook eenvoudig de verkoop van uw woning en de aankoop van een woning volgen. Door alles uit handen te geven aan De Vree Makelaardij heeft u een duidelijk overzicht van de werkzaamheden.

Uw woning verkopen?

De koper van uw woning hebben wij misschien al eerder ontmoet, en anders weten wij hem of haar te vinden!
  • Wij nemen alles uit handen; 
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • U heeft geen vermijdbare stress;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken. Een verkoopgesprek is volledig kosteloos.

Maak een afspraak

Verkoop

Door onder andere het persoonlijke contact, ons toegankelijke kantoor en het inplannen van afspraken doordeweeks maar ook ‘s avonds en in het weekend wordt er geen kans onbenut gelaten om uw woning te verkopen.

Aankoop

Als aankoopmakelaar betaalt u ons naar het verschil tussen de koopsom en de vraagprijs. Op deze manier verdienen wij onze courtage zelf terug en hebben beide partijen er baat bij om de woning voor een zo laag mogelijke prijs aan te kopen.

Taxatie

De waarde van een woning vakkundig vastgesteld. De kosten van een NWWI taxatie bedragen € 495,- inclusief btw, validatie en kadaster kosten. Zonder tegenbericht zullen deze kosten nooit hoger uitvallen.

Bijzonder beheer

Als geregistreerd taxateur bijzonder beheer zijn wij ook actief voor: Afdeling Bijzonder Beheer – Hypotheekhouders – NHG – Intermediairs – Schuldhulpverlening – Advocatuur – Rechterlijke macht

Nog geen zoeker?

Wij helpen u vrijblijvend zoeken naar uw droomhuis. Hierdoor krijgt u niet alleen ons aanbod maar ook het aanbod van collega makelaars vaak eerder toegestuurd dan dat het op Funda staat
Woonwensen doorgeven