fbpx

Heenvliet

Heenvliet is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Nissewaard op Voorne-Putten. De plaats telde per 1 juli 2011 2540 inwoners en 1063 woningen.

Heenvliet verkreeg stadsrechten in 1469. In de plaats staat de historische ruïne van kasteel Ravesteyn, ofwel kasteel Heenvliet.

Scholen

Er zijn 2 basisscholen in Heenvliet:
CBS Merula
OBS Tweespan

Openbaar vervoer – Connexxion

Vanaf de bushalte rijden er meerdere bussen (101 & 103) over het eiland. Hierdoor is het niet alleen eenvoudig met de bus metrostation Spijkenisse te bereiken maar ook Hellevoetsluis, Brielle en het strand in Rockanje zijn hierdoor goed bereikbaar.

Centrale ligging

Door de vele uitvalswegen zit u snel op de A15 en in 10 minuten op het strand of binnen 20 minuten in Rotterdam. Dit maakt Heenvliet een ideale woonlocatie.

Makelaar Heenvliet

Verhuisbeweging Spijkenisse - HeenvlietAls makelaar zijn wij actief in dit gebied en kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Met ons makelaarskantoor in Spijkenisse zijn wij goed en makkelijk bereikbaar voor zowel een grote groep potentiële kopers als verkopers in Heenvliet. Niet alleen onze ervaring maar ook de cijfers van de verhuisbewegingen laten duidelijk zien dat er ook veel potentiële kopers in Spijkenisse wonen die graag naar Heenvliet verhuizen.

Dit hebben wij in het verleden dan ook diverse malen bewezen bij succesvolle verkopen en aankopen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verkoopaankoop of taxatie van een woning.