Makelaar Hekelingen

Een dorp met historie.

Als één van de oudste dorpen op Voorne-Putten is dit dorp in de 13e eeuw ontstaan als dijknederzetting. Uit opgravingen blijkt dat er al ruim 3000 jaar mensen wonen in dit gebied. Wij geven ze groot gelijk. Met zijn charme, de oude panden aan de iconische Dorpsweg maar ook de moderne woningen maken dit dorp een toplocatie om te wonen. Wij zijn dan ook graag uw makelaar in Hekelingen om de kopers voor uw woning te vinden of om uw ideale droomhuis te vinden.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Hekelingen

Serieuze zoekers*

Wij kunnen u als NVM makelaar uitstekend van dienst zijn bij de verkoop van uw woning in Hekelingen. Met succesvolle transacties in het verleden bij zowel verkopen als aankopen hebben wij dit al meermaals aangetoond. Ons goed bereikbare kantoor in Spijkenisse zorgt er daarnaast voor dat wij veel potentiële kopers en zoekers kennen. Dit levert dan ook het beste resultaat voor u op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken voor Hekelingen, het totaal aantal zoekers is 23.267 voor dit gebied. (08-10-2018) Serieuze zoekers zijn zoekers die recent een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen.

Ze doen wat ze zeggen! Zijn vriendelijk en zeer deskundig. En vooral zijn altijd te bereiken.
Dhr. Beverwijk

Tevreden verkoper

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij maken graag een afspraak om kennis te maken de onze werkwijze te bespreken.

Maak een afspraakMeer info

Vraag direct een vrijblijvende verkoopgesprek aan.