De vree makelaardij Combineert kennis met ervaring

Makelaar Pernis Rotterdam

Welkom bij De Vree Makelaardij – Uw vertrouwde makelaar in Pernis

Bij De Vree Makelaardij begrijpen we dat het kopen of verkopen van uw thuis een van de meest persoonlijke beslissingen is die u kunt maken. Met meer dan een kwart eeuw ervaring in Pernis, hebben wij de expertise opgebouwd om u door elk aspect van dit proces te leiden. Ons doel is om u een zorgeloze ervaring te bieden door zoveel mogelijk taken van u over te nemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor u.

Vertrouwen en zorgvuldigheid staan centraal in onze aanpak. Wij begeleiden u stap voor stap, van de eerste bezichtiging tot aan de uiteindelijke overdracht. Als NVM makelaar en Vastgoedcert gecertificeerd combineren wij onze ervaring met kennis om u van het best mogelijke advies te voorzien, waardoor u weloverwogen keuzes kunt maken die het beste bij uw wensen en omstandigheden passen.

Laat ons de complexiteit van het verkoop en aankoop proces wegnemen en u begeleiden naar de volgende hoofdstuk in uw leven. Of u nu een huis wilt verkopen of een nieuw thuis wilt vinden in Pernis, wij staan voor u klaar met toewijding en een luisterend oor.

Woning verkocht door De Vree Makelaardij in Pernis

Super tevreden met De Vree makelaardij. Je wordt van A tot Z begeleid in het verkoopproces. Altijd bereikbaar voor vragen en ze nemen alle tijd om je te helpen. Professioneel en zeer betrokken.

Aankoop makelaar Pernis

Zoekt u uw ideale thuis in Pernis? Laat De Vree Makelaardij u begeleiden met lokale kennis en een persoonlijke touch. Als ervaren aankoopmakelaar weten wij precies hoe we uw wensen kunnen vertalen naar de perfecte woning. Van de eerste bezichtiging tot aan de notariële afhandeling, wij staan aan uw zijde om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen de juiste keuze maakt.
Ons doel is om niet alleen een huis voor u te vinden, maar een plek waar u zich echt thuis kunt voelen. We begeleiden u bij elke stap, adviseren u over de waarde en potentie van woningen, en onderhandelen de beste prijs voor u. Met onze diepgaande kennis van de Pernisse markt, zorgen wij dat u vol vertrouwen uw aankoop kunt doen.

Makelaar Pernis met veel ervaring met verschillende woningen

Uw makelaar in Pernis

Telefoon
0181 – 611919
Kantoor adres:
De zoom 3
3207 BX Spijkenisse