Privacy

Privacy is voor ons een zeer belangrijke kwestie. Vooral omdat er steeds meer persoonlijke informatie via email wordt verstuurd begrijpen wij de behoefte om de inhoud van de emails versleuteld te versturen. Dit kan met OpenPGP.

Privacy verzekerd met OpenPGPOpenPGP

Hiermee kunnen de belangrijkste zaken zoals integriteit, authenticiteit en vertrouwelijkheid worden gewaarborgd. Met OpenPGP kunnen berichten versleuteld worden verzonden. De inhoud wordt daardoor onleesbaar voor iedereen, behalve voor de afzender en ontvanger. Ook zorgt de software ervoor dat er kan worden gecontroleerd of de afzender klopt en dat de inhoud onderweg niet is aangepast.

Public PGP Key

Om een bericht te versleutelen is het nodig om een openbare sleutel te hebben van de ontvanger. Samen met de geheime sleutel van de verzender kan het bericht versleuteld worden. Het bericht is daarna alleen nog maar te lezen met de geheime sleutel van de ontvanger. Dit zelfde systeem werkt ook voor bijlage. Hierdoor is privacy gewaarborgd en is het niet mogelijk voor een andere ontvanger de gegevens in te zien.

Versleutelde emails zijn te versturen naar:
info@devreemakelaardij.nl Public PGP key (asc)
melvin@devreemakelaardij.nl Public PGP key (asc)