Verkoop uw woning

Al sinds 1999 is ons kantoor aan De Zoom 3 gevestigd met een prachtig uitzicht over de Oude Maas. Gratis parkeren en een goede bereikbaarheid van ons kantoor zorgen er niet alleen voor dat wij makkelijk te bereiken zijn voor U maar ook voor de koper van uw woning. Wellicht dat de kopers zelfs al ingeschreven zijn in ons zoekersysteem.
Maak direct een afspraak

Uw NVM makelaar in Spijkenisse

Serieuze zoekers in Spijkenisse*

Iedere verkoop vraagt een andere aanpak. Geen woning is hetzelfde en elke verkoper is uniek. Door kennis en ervaring te combineren is het mogelijk om het beste resultaat voor u te behalen. Bij de verkoop van uw woning zijn wij er voor uw belang. Met decenia lang ervaring kunnen wij u een eerlijk advies geven. In Spijkenisse gingen ruim 10.000 tevreden opdrachtgevers u voor.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken in Spijkenisse, het totaal aantal zoekers is 117.660 in Spijkenisse. (12-05-2018) Serieuze zoekers zijn zoekers die recent een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen. Met de juiste marketing weten wij deze kandidaten te bereiken.

Hij vertelde zo enthousiast over Spijkenisse dat ik ging twijfelen of ik wel weg wilde Fam. Van Rij

Verkoper in Spijkenisse

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en onze werkwijze te bespreken. Een verkoopgesprek is volledig kosteloos.

Maak een afspraakMeer info

Over ons

Iedere verkoop vraagt een andere aanpak. Geen woning is hetzelfde en elke verkoper is uniek. Door kennis en ervaring te combineren is het mogelijk om het beste resultaat voor u te behalen. Bij de verkoop van uw woning behartigen we alleen uw belang. Wij zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen u een eerlijk advies geven.

Omdat de verkoop van een woning soms erg stressvol is, doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden. Tijdens het hele verkoopproces, van de start tot na de overdracht, zijn wij er voor u. Wij zijn dan ook trots dat dit door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt en wijzen u graag op de beoordelingen op Funda en www.wieisdebestemakelaar.nl.

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vrij : 09.00 - 17.30
zaterdag : 10.00 - 13.00
alle avonden: op afspraak

LOCATIE

De Zoom 3 (maasboulevard)
3207 BX SPIJKENISSE

CONTACT

E-mail: info@devreemakelaardij.nl
Telefoon: 0181 - 61 19 19

Vraag direct uw vrijblijvende verkoopgesprek aan.