Verkoop uw woning

Al sinds 1999 is ons kantoor aan De Zoom 3 gevestigd met een prachtig uitzicht over de Oude Maas. Gratis parkeren en een goede bereikbaarheid van ons kantoor zorgen er niet alleen voor dat wij makkelijk te bereiken zijn voor U maar ook voor de koper van uw woning. Wellicht dat de kopers zelfs al ingeschreven zijn in ons zoekersysteem.
Maak direct een afspraak

Uw NVM makelaar in Spijkenisse

Serieuze zoekers in Spijkenisse*

Iedere verkoop vraagt een andere aanpak. Geen woning is hetzelfde en elke verkoper is uniek. Door kennis en ervaring te combineren is het mogelijk om het beste resultaat voor u te behalen. Bij de verkoop van uw woning zijn wij er voor uw belang. Met decenia lang ervaring kunnen wij u een eerlijk advies geven. In Spijkenisse gingen ruim 10.000 tevreden opdrachtgevers u voor.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken in Spijkenisse (30-04-2019) Serieuze zoekers zijn zoekers die in de afgelopen 4 maanden een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen. Met de juiste marketing weten wij deze kandidaten te bereiken.

Hij vertelde zo enthousiast over Spijkenisse dat ik ging twijfelen of ik wel weg wilde
Fam. Van Rij

Verkoper in Spijkenisse

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij maken graag een afspraak om kennis te maken de onze werkwijze te bespreken.

Maak een afspraakMeer info

Vraag direct uw vrijblijvende verkoopgesprek aan.