Makelaar Rockanje.

Locatie is alles. Vertrouw op een makelaar met wortels in Rockanje.

Uw lokale taxateur en makelaar in Rockanje

Bij De Vree Makelaardij transformeren we uw zoektocht naar een droomhuis in Rockanje in een persoonlijke missie. Wonen en werken in het hart van dit schitterende dorp, stelt ons in staat om van binnenuit te begrijpen wat Rockanje zo speciaal maakt. Van de adembenemende natuur tot de betoverende ‘magische’ modder; Rockanje heeft al eeuwenlang een speciale plek in de harten van mensen van over de hele wereld.

Vandaag de dag onderscheidt Rockanje zich door zijn stranden, bossen en duinen. Deze natuurlijke schatten, gecombineerd met de uitstekende toegankelijkheid, vestigen Rockanje als een ideale woonomgeving. Als uw buren en makelaars in Rockanje beleven wij dagelijks de charme en kwaliteit van leven die dit dorp te bieden heeft en zijn we gepassioneerd om u te begeleiden.

Woning in Rockanje verkocht door De Vree Makelaardij

Kansen op de woningmarkt in Rockanje

28 maart 2024: De dynamiek van de vastgoedmarkt in Rockanje heeft een boeiend verhaal te vertellen, één waar u als huiseigenaar deel van kunt uitmaken. Onze marktanalyse onthult een lichte daling in actieve zoekers. Toch zijn er een gouden kansen voor wie zijn huis wil verkopen in dit prachtige dorp. Met maar liefst 1,064 serieuze potentiële zoekers actief in de afgelopen vier maanden is er nog steeds veel meer vraag dan aanbod.

“Voor de verkoop van onze woning waren wij opzoek naar een makelaar in Rockanje. Door voor De Vree Makelaardij te kiezen is onze woning snel verkocht en voor een goede prijs. De persoonlijke benadering bij de verkoop sprak ons erg aan. Geen poes pas en een eerlijk en onderbouwd advies werd ons al duidelijk bij het eerste gesprek. Na bezichtigingen werd er altijd direct een terugkoppeling gegeven door een belletje. Erling en Melvin wisten ons meer over Rockanje en ons huis te vertellen dan wij zelf na jaren hier wonen wisten. Ook Trudie en Anja op het kantoor zorgde er tijdens het enthousiaste telefoon contact voor dat wij ons altijd welkom voelde om te bellen met vragen. Wij hebben voor de verkoop van onze woning geen dag vrij hoeven nemen.

De kopers zelf hebben wij nooit ontmoet, elk contact ging via de makelaars en daarmee werden ook een hoop zorgen die wij vooraf hadden weggenomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden! De Vree Makelaardij zullen wij aan iedereen aanbevelen.”

Verkoper Duinzoom, Rockanje

Het dorp Rockanje

Rockanje kent een rijke historie. Al 800 jaar is dit dorp een unieke plek. Voor oorlogse woningen wisselen zich af met diverse unieke vrijstaande woningen en nieuwbouw projecten. De diversiteit in woningen en de unieke bezienswaardigheden zorgen dan ook voor een bijzonder woonlocatie. Zoals Gerard Cox ooit terecht zong:

Rockanje, Rockanje, oh badplaats zonder franje
Ik ben bezeten van je, van je duinen en je strand
Rockanje, Rockanje, daar wandel en ontspan je
Ik denk nog dikwijls aan je, het mooiste duin van Nederland

Tegenwoordig is Rockanje nog steeds in trek vanwege de stranden, duinen en bossen. Ook is de bereikbaarheid zeer goed en bent u vanuit Rockanje in een half uur in grote steden als Rotterdam. 

Verkoopmakelaar Rockanje

Als verkoopmakelaar in Rockanje zullen wij er alles aan doen om de kopers van uw woning te overtuigen van alle voordelen van het prachtige dorp en uw woning. Door ruim 25 jaar aan ervaring weten wij de kopers voor uw woning in Rockanje zeker te bereiken. Dit zullen wij onder andere doen door een goede presentatie, maar alleen een goede presentatie is niet voldoende. De koper is namelijk niet alleen op zoek naar een huis maar bovenal een plek om te wonen.

Als NVM makelaar bent u bij ons verzekerd dat bij alle aspecten die komen kijken bij de verkoop van uw woning in Rockanje een deskundige aan uw kant staat. Alle makelaars zijn daarnaast ingeschreven in het register van Vastgoedcert, hebben jarenlange ervaring en wonen in Rockanje. Daardoor kunnen wij voor u het beste resultaat behalen bij een verkoop. 

Onze kennis zullen wij dan ook combineren met onze ervaring om een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Daarnaast hebben wij de beschikking over zeer veel data. Dankzij deze data kunnen weten wij de potentiele kopers van uw woning te bereiken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Aankoopmakelaar Rockanje

Als aankoopmakelaar in Rockanje zorgen wij er voor dat u als koper de juiste woning koopt. Door een goede verstandshouding met makelaars in de omgeving van Rockanje weten wij eerder of een woning te koop gaat komen dan dat deze op Funda wordt aangeboden. 

Daarnaast staat u als koper een stuk sterker met een deskundige makelaar die voor uw belangen op komt. Zo maakt u een betere kans op uw droomhuis in Rockanje.