Makelaar Rockanje

Locatie, locatie, locatie. Kies een makelaar die in Rockanje woont.

Wij zijn graag uw makelaar in Rockanje. Niet voor niks is Rockanje in trek bij grote groepen mensen. Of het nu de prachtige natuur is of de “magische” modder, van heine en verre weten mensen dit prachtige dorp al eeuwen te waarderen.

Vandaag de dag staat Rockanje vooral bekend om zijn stranden, bossen en duinen. In combinatie met de bereikbaarheid en ontsluiting is het de ideale woonlocatie. Zoals wij zelf dagelijks mogen ervaren.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Makelaar Rockanje

Serieuze zoekers*

Door de lokale kennis van Rockanje kunnen wij u uitstekend van dienst zijn als makelaar. Met succesvolle transacties in het verleden bij zowel verkopen als aankopen. Doordat uw makelaar zelf ook in Rockanje woont is ook de lokale kennis en ervaring aanwezig. Ons kantoor in Spijkenisse zorgt er daarnaast voor dat wij bij de verkoop van uw woning een zeer groot bereik hebben. Dit levert dan ook het beste resultaat op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken voor Rockanje. (10-04-2021) Serieuze zoekers zijn zoekers die de afgelopen 4 maanden een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen. Het werkelijk aantal zoekers ligt veel hoger maar bevat ook de kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een woning.

Voor de verkoop van onze woning waren wij opzoek naar een makelaar in Rockanje. Door voor De Vree Makelaardij te kiezen is onze woning snel verkocht en voor een goede prijs. De persoonlijke benadering bij de verkoop sprak ons erg aan. Geen poes pas en een eerlijk en onderbouwd advies werd ons al duidelijk bij het eerste gesprek. Na bezichtigingen werd er altijd direct een terugkoppeling gegeven door een belletje. Erling en Melvin wisten ons meer over Rockanje en ons huis te vertellen dan wij zelf na jaren hier wonen wisten. Ook Trudie en Anja op het kantoor zorgde er tijdens het enthousiaste telefoon contact voor dat wij ons altijd welkom voelde om te bellen met vragen. Wij hebben voor de verkoop van onze woning geen dag vrij hoeven nemen.

De kopers zelf hebben wij nooit ontmoet, elk contact ging via de makelaars en daarmee werden ook een hoop zorgen die wij vooraf hadden weggenomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden! De Vree Makelaardij zullen wij aan iedereen aanbevelen.

Verkoper

Duinzoom Rockanje

Makelaar Rockanje
Makelaar Rockanje weet de mooie plekken

Super makelaar persoonlijk contact en uiterst deskundig. Hebben ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis waardoor deze ook snel verkocht was. Een absolute aanrader! 

Dhr. Kiers

Verkoper Alardusdreef 26 te Rockanje

Het dorp Rockanje

Rockanje kent een rijke historie. Al 800 jaar is dit dorp een unieke plek. Voor oorlogse woningen wisselen zich af met diverse unieke vrijstaande woningen en nieuwbouw projecten. De diversiteit in woningen en de unieke bezienswaardigheden zorgen dan ook voor een bijzonder woonlocatie. Zoals Gerard Cox ooit terecht zong:

Rockanje, Rockanje, oh badplaats zonder franje
Ik ben bezeten van je, van je duinen en je strand
Rockanje, Rockanje, daar wandel en ontspan je
Ik denk nog dikwijls aan je, het mooiste duin van Nederland

Tegenwoordig is Rockanje nog steeds in trek vanwege de stranden, duinen en bossen. Ook is de bereikbaarheid zeer goed en bent u vanuit Rockanje in een half uur in grote steden als Rotterdam. 

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij maken graag een afspraak om kennis te maken de onze werkwijze te bespreken.

Maak een afspraakMeer info

Verkoopmakelaar Rockanje

Als verkoopmakelaar in Rockanje zullen wij er alles aan doen om de kopers van uw woning te overtuigen van alle voordelen van het prachtige dorp en uw woning. Door ruim 20 jaar aan ervaring weten wij de kopers voor uw woning in Rockanje zeker te bereiken. Dit zullen wij onder andere doen door een goede presentatie, maar alleen een goede presentatie is niet voldoende. De koper is namelijk niet alleen op zoek naar een huis maar bovenal een plek om te wonen.

Als NVM makelaar bent u bij ons verzekerd dat bij alle aspecten die komen kijken bij de verkoop van uw woning in Rockanje een deskundige aan uw kant staat. Alle makelaars zijn daarnaast ingeschreven in het register van Vastgoedcert, hebben jarenlange ervaring en wonen in Rockanje. Daardoor kunnen wij voor u het beste resultaat behalen bij een verkoop. 

Onze kennis zullen wij dan ook combineren met onze ervaring om een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Daarnaast hebben wij de beschikking over zeer veel data. Dankzij deze data kunnen weten wij de potentiele kopers van uw woning te bereiken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Verkoopgesprek

Aankoopmakelaar Rockanje

Als aankoopmakelaar in Rockanje zorgen wij er voor dat u als koper de juiste woning koopt. Door een goede verstandshouding met makelaars in de omgeving van Rockanje weten wij eerder of een woning te koop gaat komen dan dat deze op Funda wordt aangeboden. 

Daarnaast staat u als koper een stuk sterker met een deskundige makelaar die voor uw belangen op komt. Zo maakt u een betere kans op uw droomhuis in Rockanje. 

Waardebepaling Rockanje

Als u een woning koopt of verkoopt in Rockanje wilt u zeker zijn van een deskundige makelaar/taxateur om de waarde van uw woning vast te stellen. 

Bij elk verkoopgesprek en tijdens een aankoopbegeleiding zullen wij de woning dan ook waarderen. Naast de openbare bronnen hebben wij dankzij de NVM databases meer inzicht in de markt. Hierdoor is een waardebepaling nauwkeuriger en loopt u minder risico. 

Het vaststellen van de marktwaarde is geen exacte wetenschap. Naast referentie objecten en onze juridische en bouwkundige kennis is daarom ook de ervaring van groot belang. Door goed inzicht in Rockanje, de marktontwikkelingen en de ontwikkelingen binnen het dorp op de voet te volgen zorgen wij dat u zeker kunt zijn van de vastgestelde waarde. Bent u benieuwd wat uw woning in Rockanje waard is? Tijdens een vrijblijvend verkoopgesprek stellen wij voor u kosteloos de waarde vast. Zo kunt u beter beslissen of dit het moment is om uw huis te verkopen. 

Vraag direct uw vrijblijvende verkoopgesprek aan.