fbpx

Makelaar Rockanje

Locatie, locatie, locatie. Kies een makelaar die in Rockanje woont.

Wij zijn graag uw makelaar in Rockanje. Niet voor niks is Rockanje in trek bij grote groepen mensen. Of het nu de prachtige natuur is of de “magische” modder, van heine en verre weten mensen dit prachtige dorp al eeuwen te waarderen.

Vandaag de dag staat Rockanje vooral bekend om zijn stranden, bossen en duinen. In combinatie met de bereikbaarheid en ontsluiting is het de ideale woonlocatie. Zoals wij zelf dagelijks mogen ervaren.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Makelaar Rockanje

Serieuze zoekers*

Door de lokale kennis van Rockanje kunnen wij u uitstekend van dienst zijn als makelaar. Met succesvolle transacties in het verleden bij zowel verkopen als aankopen. Doordat uw makelaar zelf ook in Rockanje woont is ook de lokale kennis en ervaring aanwezig. Ons kantoor in Spijkenisse zorgt er daarnaast voor dat wij bij de verkoop van uw woning een zeer groot bereik hebben. Dit levert dan ook het beste resultaat op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken voor Rockanje. (03-01-2020) Serieuze zoekers zijn zoekers die de afgelopen 4 maanden een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen. Het werkelijk aantal zoekers ligt veel hoger maar bevat ook de kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een woning.

Voor de verkoop van onze woning waren wij opzoek naar een makelaar in Rockanje. Door voor De Vree Makelaardij te kiezen is onze woning snel verkocht en voor een goede prijs. De persoonlijke benadering bij de verkoop sprak ons erg aan. Geen poes pas en een eerlijk en onderbouwd advies werd ons al duidelijk bij het eerste gesprek. Na bezichtigingen werd er altijd direct een terugkoppeling gegeven door een belletje. Erling en Melvin wisten ons meer over Rockanje en ons huis te vertellen dan wij zelf na jaren hier wonen wisten. Ook Trudie en Anja op het kantoor zorgde er tijdens het enthousiaste telefoon contact voor dat wij ons altijd welkom voelde om te bellen met vragen. Wij hebben voor de verkoop van onze woning geen dag vrij hoeven nemen.

De kopers zelf hebben wij nooit ontmoet, elk contact ging via de makelaars en daarmee werden ook een hoop zorgen die wij vooraf hadden weggenomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden! De Vree Makelaardij zullen wij aan iedereen aanbevelen.

Verkoper

Duinzoom Rockanje

Makelaar Rockanje
Makelaar Rockanje weet de mooie plekken

Super makelaar persoonlijk contact en uiterst deskundig. Hebben ons goed geadviseerd met de verkoop van ons huis waardoor deze ook snel verkocht was. Een absolute aanrader! 

Dhr. Kiers

Verkoper Alardusdreef 26 te Rockanje

Het dorp Rockanje

Rockanje kent een rijke historie. Al 800 jaar is dit dorp een unieke plek. Voor oorlogse woningen wisselen zich af met diverse unieke vrijstaande woningen en nieuwbouw projecten. De diversiteit in woningen en de unieke bezienswaardigheden zorgen dan ook voor een bijzonder woonlocatie. Zoals Gerard Cox ooit terecht zong:

Rockanje, Rockanje, oh badplaats zonder franje
Ik ben bezeten van je, van je duinen en je strand
Rockanje, Rockanje, daar wandel en ontspan je
Ik denk nog dikwijls aan je, het mooiste duin van Nederland

Tegenwoordig is Rockanje nog steeds in trek vanwege de stranden, duinen en bossen. Ook is de bereikbaarheid zeer goed en bent u vanuit Rockanje in een half uur in grote steden als Rotterdam. 

Verkoopgesprek

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken de onze werkwijze te bespreken. Een verkoopgesprek is volledig kosteloos.

Maak een afspraakMeer info

Vraag direct uw vrijblijvende verkoopgesprek aan.