NVM Online bieden
NVM Online bieden

Veel makelaars bieden woningen aan die worden verkocht via een inschrijving. Veel mensen vinden dat niet fijn. Als alle NVM voorschriften worden opgevolgd valt hier iets voor te zeggen maar helaas is dit veelal niet het geval. Hierdoor is er veel onduidelijkheid in het proces en krijgen kandidaten geen eerlijke kans. Niet alleen heel frustrerend voor kopers maar ook als aankoopmakelaar is het lastig een advies uit te brengen zonder dat alles goed kan worden uitgezocht. Als verkoopmakelaar doen wij er alles aan om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld met het NVM Online bieden systeem.

Verkoop op inschrijving probleem voor de koper

Een koper loopt tegen een hoop problemen aan bij dit systeem. Zo is moeilijk om te bepalen hoe hoog een bod moet zijn. Maar ook welke voorbehouden je kunt bedingen, bijvoorbeeld ten aanzien van de financiering of de bouwkundige keuring. En vaak ontbreekt de transparantie: wordt mijn bieding niet gebruikt in de onderhandeling met een ander? Om al die redenen is NVM Online Bieden een fijne tool die jou helpt met de aankoop van jouw nieuwe woning.

De voordelen van Online bieden:

  • transparant en inzichtelijk
  • realistische biedingen
  • nergens aan vast zitten
  • snel en effectief

Woning verkopen met NVM Online bieden

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Het platform maakt het biedproces transparanter en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen.

Verkopen via NVM Online Bieden geeft alle geïnteresseerden hiermee gelijke kansen. Het is een eerlijke manier van verkopen die bovendien tot de maximale opbrengst leidt. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces, zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet. 

Bezichtiging voor Online Bieden

Bij een verkoop brengen wij de geinteresseerde in kaart. Deze mensen mogen uiteraard eerst de woning bezichtigen. Ook krijgen kijkers alle relevante informatie. Vragenlijsten, kadastrale gegevens maar ook bijvoorbeeld de VVE stukken. Zo kan elke kandidaat zich goed voorbereiden. Afhankelijk van het proces zullen wij een tijdframe afspreken wanneer de biedingsronde open gaat en wanneer deze sluit.

Keus aan verkoper, welke bieder gunt de verkoper de koop

De uiteindelijk keuze voor een koper is aan de verkoper. Het is aan de verkoper om te bepalen aan wie hij uiteindelijk gunt. Wat dat betreft wijkt deze procedure niet af van andere verkoopprocessen. Een lagere prijs kan voor een verkoper interessanter zijn omdat bijvoorbeeld een financieringsvoorbehoud ontbreekt of omdat de leveringstermijn korter is.

Een woning kopen met NVM Online Bieden

Klik hier voor de informatie brief die wij aan potentiele bieders verstrekken.

Uw woning verkopen met NVM Online Bieden

Tijdens een verkoopgesprek bespreken wij met u de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning. NVM Online Bieden is daarbij een mogelijkheid waar wij eventueel voor kunnen kiezen. Of het slim is uw woning op deze manier te verkopen is afhankelijk van verschillende aspecten. Heeft u hier interesse in? Neem daarom contact met ons op om voor een vrijblijvende afspraak.

NVM Online bieden bij De Vree Makelaardij
Als eerste makelaar in Spijkenisse en omgeving zetten wij in sommige gevallen NVM Online bieden in bij verkoopprocessen. Op de website van de NVM kunt u zoeken naar NVM makelaars met de specialisatie Online Bieden.

Similar Posts