Een goede woning, een fijn thuis, is belangrijker dan ooit. Want in deze periode wonen we er niet alleen, we werken er ook. We gaan er naar school. We geven er les. We sporten er. Gaan er uit eten. En we vieren er Konings… eh, Woningsdag.

Makelaar als bruggenbouwer

Daarom doen we er -ook nu- alles aan om iedereen een fijn en betaalbaar huis te laten vinden. Als makelaar zijn wij continu bezig om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zo zoeken wij de juiste koper bij de juiste woning maar ook de juiste woning bij de juiste koper. Wij bouwen de bruggen tussen vraag en aanbod.

Verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar presenteren wij niet alleen de woning op Funda maar gaan wij actief op zoek naar de koper. Daarom houden wij contact met eerdere kijkers. Ook bieden wij gratis zoekhulp aan aan de mensen die voornemens zijn een huis te kopen. Zo weten wij precies waar de vraag ligt van potentiele kopers. Daarom gebeurt het dikwijls dat wij de koper van uw woning al eerder hebben ontmoet dan dat wij u hebben ontmoet.

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar werkt dit proces andersom. Door onze jarenlange ervaring en lokale kennis kennen wij de woningen. Hierdoor kunnen wij kopers precies wijzen op de woning die aan de wensen voldoet. Ook hebben wij verschillende methodes om te zorgen dat wij woningen kunnen aanbieden nog voor dat deze op Funda staan. Met een deskundige aankoopmakelaar aan je zijde heb je daarnaast veel minder risico op verborgen gebreken of andere problemen achteraf.

Similar Posts