Oude Maas - Terras aan de Maas

Eén van de blikvangers aan de rand van de “Oude Maas” is het gebouw Terras aan de Maas. Bij dit in 2013 gebouwde complex worden architectuur, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en mogelijkheden tot zorg gecombineerd. De architectuur is modern en toch vertrouwd. Eigentijdse materialen geven Het “Terras aan de Maas” een stijlvolle uitstraling.

“Het is bijna een dromerige plek, aan het water. Het gebouw heeft daardoor een bijna mediterraan accent gekregen. De toren staat prachtig op de zon georiënteerd, je hebt naar alle kanten toe een schitterend uitzicht. Maar het gaat niet alleen om de huid, de buitenkant van het gebouw. Het gaat er vooral om hoe het binnen is. En dat is hier in harmonie.”
– Architect Cees Dam

Terras aan de Maas. Letterlijk aan de oude maas gelegen

Op de begane grond van het “Terras aan de Maas” kunt u terecht in de brasserie of een paar boodschappen doen. Ook kunt u gebruik maken van het gezondheidscentrum en bedrijven in het “Terras aan de Maas”. Zo is er onder andere een huisartsenpraktijk, fysiotherapie en fitness maar ook een kapsalon.

Het gebouw beschikt over een groot activiteiten dek welke in de toekomst verder uitgebouwd zal worden met onder andere een tennisbaan. Thans zijn er naast diverse zit plekken ook jeu de boules banen. Via een ophaalbrug is vanaf dit activiteiten dek toegang tot het achtergelegen park. De bergingen bevinden zich in de onderbouw ten hoogte van de parkeerplaatsen, deze zijn grotendeels overdekt en de uitgang van het gebouw is voorzien van windbrekers.

Als makelaar zijn wij betrokken geweest bij diverse succesvolle verkopen en aankopen. Wij zetten onze kennis en ervaring dan ook graag in om ook voor u een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Similar Posts