[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”||0px|||”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Angst in de woningmarkt

Wij krijgen veel vragen over de invloed van het corona virus op de woningmarkt. In de praktijk merken wij op dit moment niet dat het virus invloed heeft op de prijzen. De krapte op de woningmarkt is nog steeds onveranderd. Er is veel meer vraag dan dat er aanbod beschikbaar is.

Als makelaar slaan wij een brug tussen mensen, vraag en aanbod. Ons kantoor is al jaren zo ingericht dat het mogelijk is om zoveel mogelijk digitaal te doen. Waar wij de voorkeur hebben om persoonlijk contact te hebben met onze verkopers en de kopers hebben wij in deze tijd wat meer telefonisch contact in plaats van fysieke afspraken. Ook hebben wij extra maatregelen genomen om bezichtigingen zo veilig mogelijk plaats te laten vinden. Zo zijn verkopers niet aanwezig en ontsmetten wij de deurklinken en trapleuningen voorafgaand van de bezichtigingen. Op deze manier lukt het ons ook in deze tijden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.4.4″][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.4.4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Website bezoekers in tijden van corona

Hoe de tendens op de woningmarkt is kunnen wij vaak ook zien aan het aantal zoekers dat zich inschrijft bij ons en het aantal mensen die onze website bezoekt.

In vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar zijn er deze periode ongeveer 60% meer bezoekers op onze website geweest. Ook zijn er 30% meer woningzoekende die zich hebben ingeschreven om via ons kantoor op de hoogte te worden gehouden van nieuw aanbod, zowel dat van ons kantoor als het aanbod van collega makelaars.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.4.4″][et_pb_number_counter title=”Website bezoekers” number=”+60″ _builder_version=”4.4.4″ hover_enabled=”0″][/et_pb_number_counter][et_pb_number_counter title=”Zoekopdrachten” number=”+30″ _builder_version=”4.4.4″ hover_enabled=”0″][/et_pb_number_counter][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.4″ min_height=”226px”][et_pb_row _builder_version=”4.4.4″ min_height=”246px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Positief vooruit

Veranderende tijden vragen misschien om aanpassingen. Als wij iets uit het verleden hebben geleerd is het wel dat, juist in tijden dat het niet vanzelfsprekend is, kwaliteit loont. Daarom houden wij dan ook altijd vast aan het leveren van kwaliteit. Ook als de markt onzeker of onrustig is valt op die manier het verschil te maken.

[/et_pb_text][et_pb_testimonial _builder_version=”4.4.4″]

Uw belang is ons belang, en dan ook in die volgorde

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Similar Posts