Makelaar Geervliet

Met ruime ervaring in Geervliet zijn wij graag uw makelaar.

De Vree Makelaardij heeft veel ervaring in het dorp Geervliet. Zo hebben wij een goed begrip van de lokale markt en kunnen u helpen om een woning te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij weten wat er te koop is en wat de sterke punten van elke woning zijn, wat ons in staat stelt om u te helpen de beste keuze te maken of om uw woning met een optimaal resultaat te verkopen.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Geervliet

Serieuze zoekers*

Met unieke data vanuit onder andere de NVM kunnen wij een optimaal resultaat bereiken. Dit levert dan ook het beste resultaat op. Uw belang is ons belang, en dat ook in die volgorde. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

* Serieuze zoekers die wij kunnen bereiken in Geervliet. (6-1-2023) Serieuze zoekers zijn zoekers die de afgelopen 4 maanden een contactaanvraag hebben gedaan, of waarvan het op basis van gedrag lijkt dat ze dit binnenkort te gaan doen.

Uitstekend contact met makelaar en medewerksters op kantoor. Acties werden snel opgepakt, ook in het weekend.

Funda beoordeling

Tevreden verkoper

Makelaar Geervliet

Als u van plan bent om uw huidige woning in Geervliet te verkopen, kan De Vree Makelaardij ook u helpen. Wij hebben de kennis en ervaring om de juiste prijs voor uw woning te bepalen en om ervoor te zorgen dat uw woning op de juiste manier wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Daarnaast zullen wij het volledige proces begeleiden om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat behaalt.

Kortom, De Vree Makelaardij is de beste keuze voor de verkoop en aankoop van een woning in het dorp Geervliet vanwege onze ervaring en lokale kennis als NVM makelaar. Zo kunnen u helpen om uw droomwoning te vinden of om uw huidige woning te verkopen voor de beste prijs.

Verkoop uw woning

Volledige begeleiding
  • U hoeft geen vrij te nemen voor afspraken;
  • Minder stress voor u;
  • Professionele marketing;
  • Deskundige begeleiding;
  • Duidelijke afspraken vooraf.

Wij maken graag een afspraak om kennis te maken de onze werkwijze te bespreken.

Maak een afspraakMeer info

Verkoopgesprek